Jan Erik Messmann

Godt begyndt med Jan Erik Messmann

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Jan Erik Messmann

Jan Erik Mesmann godt begyndtEfter 9 år på skærmen er der nu rig mulighed for at opleve Jan Erik Messmann "live" i et underholdende foredrag, hvor Jan Erik Messmann  blandt andet kommer ind på følgende emner:

Tiden som Danmarks og Norges boligekspert gennem de populære programmer på TV.
Hvad kan betale sig at gøre ved sit hus, hvis man har tænkt sig at flytte"
Hvilke vinduer skal vi vælge, når de gamle ikke kan mere?
Hvad forskel er der på et thermovindue og en energirude?
Hvor meget skal man egentlig isolere, og hvor?
Skal man udskifte sit gamle tag, eller kan det fornyes?
Hvad koster det forskellige i dag?
Hvad gør man for at få det lidt trætte slidte hus til at se bedre ud?
Hvad er det der gør, at folk køber et hus, eller slet ikke er interesserede?
Hvad kan vi gøre for at pifte huset op til dagens standard?
Skal man ansøge kommunen om ombygninger eller hvad?
Kan man selv, eller skal man alliere sig med en arkitekt eller ingeniør?
Sjove fraklip på video fra tidligere års Godt Begyndt programmer.
Lodtrækning om Gør Det Selv værktøj og Jan Erik Messmanns 2 GDS bøger.
Spørgerunde m.m,

Jan Erik Messmann Godt begyndt foredrag med Jan Erik MessmannInviter Deres kunder, aktionærer og andre til en spændende boligaften.
I løbet af de sidste to år har Jan Erik Messmanns holdt ca. 80 foredrag rundt omkring i hele landet. Hos banker, sparekasser, byggemarkeder, ejendomsmæglere, grundejerforeninger og byggerelaterede industrivirksomheder. Nogle arrangører vælger at holde det for deres kernekunder i mindre lokaler eller kantiner, andre at holde aftenen i det lokale forsamlingshus med plads til 300-400 personer.
De fleste arrangører vælger at kombinere Jan Erik Messmanns 1 time og 25min. lange foredrag med indslag om lånemuligheder, indslag fra havearkitekt eller andet. Og serverer samtidig en lille sandwich og en øl eller et glas vin.


Jan Erik Mesmann Reference:

Boligaftener i Egnsbank Nord:

Vi vil gerne sige dig tak for et inspirerende foredrag ved bankens 3 boligarrangementer. Det er altid dejligt at have med professionelle foredragsholdere at gøre, som lever op til forventningerne - både hvad angår forberedelse og gennemførelse, og det må vi sige, at du gjorde til fulde.

Vi har i disse dage fået mange tilkendegivelser om, at folk synes, vi havde sammensat et godt program for vore boligaftener, og vi føler da også selv, at kombinationen: "Gør-det-selv", Have og Finansiering var en rigtig sammensætning. På den måde blev arrangementerne et godt mix af dels noget underholdene og dels noget fagligt.

Hvis vi er heldige, kommer der efterfølgende lidt presse på arrangementerne, og så skal vi nok huske at sende dig en kopi til din scrapbog.
Det var hyggeligt at træffe dig "på den anden side af skærmen" - og vi ønsker dig god fornøjelse med dine fremtidige tv-udsendelser og foredrag.


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jan Erik Messmann - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send