Jan Schou

Tag med Jan på Schou tur

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Jan Schou

Forrygende show med Jan Schou Danmarks mest ihærdige revymand

jan-schou-solist-skuespiller-revy

Efter nogle år med fast tilknytning til Odense Teater valgte Jan Schou livet som freelance skuespiller med hele Danmark som arbejdsplads. I 1980 blev Jan kåret som årets revyfund, og så gik det stærkt. De gode gamle teaterfolk Klaus Pagh og Volmer Sørensen hentede Jan Schou til hovedstaden. Her spillede den unge Schou på ABC Teatret og 2 sæsoner i Cirkusrevyen.

Der er næsten ikke den flække i Danmark, hvor Jan Schou ikke har stablet en revy på benene. Er der tre øl-kasser, en standerlampe og et glimmertæppe, så er Jan klar til at starte nok en sommer-, efterårs- , vinter-, forårs- eller weekendrevy.

Men hermed ikke være sagt, at Jan ikke begår sig de store steder: Cirkusrevyen, Nykø-bing F. Revyen, Sønderborg Sommerrevy og i de sidste mange år med kæmpe succes i Danmarks ældste sommerteater: Rottefælden i Svendborg.

Trods et aktivt revyliv med en 3-4 revyer om året får Jan Schou også tid til et ud-af-huset-mini-revy-show. I dette show møder Jan op bevæbnet med pianist, farverigt kostume, diverse kasketter og parykker - og 1-2-3, så har han omdannet scenen til en mini-revy, hvor publikum kan opleve Jan Schou for fuld udblæsning med de bedste revynumre fra hans utallige revyoptrædener samt masser af syng-med toner.

I 1975 blev Jan Schou færdiguddannet på Odense Teaters Skuespillerskole. Shake-speares Tragedier og det sorte samt absurde teater har stadig Schou til gode, for efter åre-ne på Odense Teater valgte Jan Schou at blive freelance skuespiller. I 1980 blev Jan Schou kåret som Årets Revykunstner (også kaldet Årets Dirch). Det førte ham til Køben-havn, hvor den unge Jan Schou bl.a. spillede på ABC teatret, Amagerscenen og i Cirkus-revyen.

jan-schou-solist-skuespiller-revy

Han er gennem årene vokset til dansk teaters glade dreng. En teaterklovn, der er helt sin egen. Hjertet banker for den lyse, lattermilde og svære genre, revyen. Jans himmelblå syn på livet kommer især til udtryk, når han spiller revy. Der er ikke mange revy-byer, hvor Jan Schou ikke har foldet sig ud – i dag er Jan Schou årligt optaget af 3 revyer: Rottefælden i Svendborg, hvor Jan Schou de sidste 12 år har været kunstnerisk leder samt Østergårds Hotel og Menstrup Kro. Her optræder Jan med de populære Schou-tur revyshows fra ja-nuar til marts på Østergårds Hotel og fra september til november på Menstrup Kro. Sho-wene er en blanding af dinner-show og revy & variete.

Igen i 2008 modtog Jan Schou hæderen som Årets Revykunstner, og er én af de få, der har modtaget denne pris 2 gange. Prisen er den mest ærefulde af de priser, der bliver delt ud ved Revyernes Revy.

I den sparsomme fritid er det hverken golf, fodbold eller en kostbar frimærkesamling, som har Jan Schous interesse. Hans eneste hobby er til gengæld stor. Som ambassadør for Terre des Hommes er han reservefar for hele verdens børn. Selv den mest fyldte kalender kan ikke holde Jan Schou fra at arrangere øremærkede mode- og underholdningsshows bl.a. til fordel for indiske gadebørn. Arrangementer, der kan give op til en halv million til formålet. Kun fantasien sætter grænser, og den er næsten grænseløs, når børnevennen Schou kaster sig ud i projekter, der kan støtte de mange fattige børn i den tredje verden.

At Jan er populær har kalenderen tydeligt vist i alle årene. Aldrig en arbejdsløs dag. Samtidig med de mange faste arrangementer har Jan også et "hav" af firmafester, modeshows, receptioner m.v. Tag med Jan på en festlig Schou tur.

Jan Schou – 25 års revyglimt

Jan Schou har samlet 25 års rørende, sjove og stadig aktuelle revynumre til et festligt revyshow med satire, show og sang. Her er både glimt fra Jans egne revyoptrædener, men også numre udødeliggjort af Osvald Helmuth, Dirch Passer, Jørgen Ryg, Grethe Sønck og Volmer Sørensen. Idéelt til mindre kulturhuse, showtime-arrangementer, etc.

Jan er festlig og professionel:

Skuespiller
Konferencier
Underholder med revy, cabaret & syng med
En mand i tusinde roller for det modne publikum

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jan Schou - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send