Kaptajn Klo

Ham fra Peter Pan

Pris Kaptajn Klo kr. 6300/7700 + transport op til 3 timer

Kaptajn Klo
Alle børn kender Kaptajn Klo fra eventyret om Peter Pan.

Kaptajn Klo

Børnene er vilde med at møde kaptajnen og tage med ham på skattejagt. Med sin blankpolerede klo og sit flotte kostume er der ingen tvivl om, at det er den ægte Kaptajn Klo, som er kommet på besøg.

Skattejagten med Kaptajn Klo er gennemarbejdet børneunderholdning - en sikker succes!
Kaptajn Klo's skattejagt er ideel underholdning i butikscentre, gågader, til byfester m.v. Skattejagten kan aktivere et ubegrænset antal børn, og kan foregå alle steder - lige fra den mindste festplads til det helt store gågadearrangement.

Kaptajn Klo går rundt og deler skattekort ud, til de børn han møder på sin vej. Selve skattejagten går ud på, at deltagerne skal rundt og samle bogstaver sammen til et hemmeligt ord. Disse bogstaver findes på skilte, som er placeret rundt på den plads eller i det område hvorpå der underholdes.

Efter at børnene har fundet det hemmelige ord, afleveres skattekortene i Kaptajn Klo's store romtønde som står på et aftalt sted. Kaptajn Klo kommer derefter for at udtrække nogle vindere af skattejagten.

Inden udtrækningen viser Kaptajn Klo er sørøvershow med masser af trylleri, spænding og glad underholdning.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kaptajn Klo - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send