Karen Busck

Dansk sangerinde med gennembrud

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Karen Busck

KAREN BUSCK

karen-busck-solist-sangerindeSangskriver og sangerinde, med flytbar barndom i både Århus, Djursland og København, ser nu det hele lidt lidt oppefra…dvs nordfra….Norges hovedstad Oslo, hvor hun har boet de sidste 23 år.

Karen slog igennem på den danske musikscene i 2001 og hittede stort med hendes sang ”Hjertet Ser” i duet med Erann Drori og debutalbummet ”Hjertet ser” blev nomineret til 3 DMA priser.

Nr 2 album ”By” fulgte efter med nogle velkendte radiohits ”Flyd fra mine læber” og ”Mit hjerte sidder fast nu”, og Karen Busck spillede koncerter i hele landet og var gæstesolist på diverse udgivelser og arrangementer (P3guld, ”The Big Picture” , Allstars, Disney tegnefilm, Sikke en herlig jul, Gnags, Radioens Bigband, dommer i DR´s ”Stjerne for en aften”, og indspillede  ”Skyfri Himmel” med Norges store artist Bjørn Eidsvåg.

Duetten som bragte Karen til Oslo, så hun ganske enkelt ikke kom hjem igen…

I 2008 kom det anmelderroste 3.album ”En Kærlighedsaffære”, produceret af den talentfulde Rolf Hansen/Il Tempo Gigante – et album som også turnerede landet rundt.

Hvis det har virket stille fra Karen Busck i Danmark, så har der ikke været stille i Oslo, for samtidig med musikken, abejder hun med design og konceptudvikling i et Oslobaserede firma, og er medejer af en populære vinbar i Oslo. 

Karen Busck' 4.album ”København” er skrevet og produceret i tæt samarbejde med den dygtige svenske producer Tobias Fröberg (Ane Brun, Christel Alsos, En du elsker/film) og er blevet til i Viklau studio på Gotland og indspillet i det legendariske Puk Studie ved Randers, sammen med en dansk, svensk, norsk selvbestaltet union. Om albumet "København" siger Karen Busck:

”Mødet med Tobias Fröberg blev en fantastisk kreativ eksplosion og på dette album er nogle af de bedste sange jeg har skrevet til dato.

1.single og albumtitel ”København” opstod efter gode lange samtaler med Tobias og opdagelsen af, at en by kan vokse på dig, særlig efter du er flyttet fra den.

Der opstår altid en levende positiv samtale om København, når jeg møder svenskere og normænd, som skamroser byen for sin særlige kontinentale stemning og mangfoldighed og jeg bliver så stolt af min hovedstad, selvom den ikke er så meget min længere."

Medvirkende på ”København”:

Sang, Komponist: Karen Busck (DK)
Producer/komponist: Tobias Fröberg (S)  (Ane Brun, Christel Alsos)
Trommer: Per Eklund (S) (Lykke Li)
Keyboard: Edvin Nahlin (S) (Petra Marklund)
Guitar/arr: Klas Gullbrand (S) (Veronica Maggio)
Bas:Troels Skjærbæk (DK) (Michael Falch, Boatman Love, Baal)
Teknik og mix: Ulf Holand (N) (AHA, Bjørn Eidsvåg)
Teknik assistent: Ole Richard, Korsan Stuwe

Karen Busck er tilbage, og hun kan virkelig levere en koncert med insisterende nærhed, skarp humor og stor personlighed.

Dette var værd at vente på

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Karen Busck - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send