Kim Røge

Stjernestunder, My Way, Showbiss

Pris Kim Røge kr. 5.000/10.000 1x30 min.

Kim Røge

My way

Er en lækker blanding af sang, parodi og komik serveret som et ca. 45 min. langt showindslag. Det musikalske udtryk er i centrum, og sangene er højdepunkterne. Det er her, i det sangmæssige og musikalske fundament, at Kim for alvor har sin force i forhold til andre entertainere. I "My way!" er der luget ud i de platte jokes! De talte stykker tjener som bindeled mellem de forskellige sangnumre og tager på en humoristisk og stilfuld måde fat på store og små ting i hverdagen og livet! I showet er der ofte flere parametre i spil, så der er stof til både den, der alene gerne vil underholdes, og til den, der lægger mærke til og begejstres ved underliggende lag og skjulte budskaber.

I kraft af sin uddannelse har Kim et indgående kendskab til stemmen og dens muligheder, som han bruger lystigt af, når han parodierer. Perfektionisme og lang tids forarbejde er kodeordet, når Kim arbejder med sine karakterer, hvad enten det gælder om at gengive Peter Malbergs gnæggende stemme, Poul Bundgaards voluminøse operaklang eller Elvis Presley's søvnige, sexede lyd.

Ud over at det kunstneriske håndværk er i orden og konceptet gennemarbejdet, gør Kim meget ud af, at der både skal være noget for øret og for øjet. Derfor bliver der investeret mange timer i at finde det helt rigtige kostume til at understrege hver enkelt karakter. Mange af hans nuværende kostumer er bestilt hjem fra USA " og det samme er samtlige af de backing tracks, der anvendes i showet. Kun det bedste er godt nok!

Mr. Showbiz:
"Det er bestemt ikke vanskeligt at anbefale Kim til forskellige former for optræden. Han er meget musikalsk, har en fed stemme og bevæger sig godt og frit. Revyen vil han med garanti også kunne magte, idet han også har en god portion jysk lune. Derfor: Tøv aldrig med at ansætte Kim! Du/I vil få det tilbage i tusindfold!!!"
       - Per Pallesen, skuespiller og entertainer

velegnet til firmaarrangementer, bryllupper,  fødselsdage, receptioner, seminarer, kurser o.l.
lydudstyr: op til ca. 200 personer er inkluderet i prisen

 

Genhør med klassikerne

Kim Røge

Ønsker man et professionelt musicalindslag for at gøre en festlig anledning endnu mere vellykket? Så er løsningen "Genhør med klassikerne"  et kortere indslag, der mere har karakter af et frisk pust til pausen i konferencen, som gave til brudeparret eller lignende. Her har kunden mulighed for i samråd med kunstneren at sammensætte programmet, og er nogle af de kendte og elskede duetter fra musicalverdenen på ønskelisten, er det også her muligt at udvide programmet med en sangerinde. Numrene bindes sammen af små, sjove anekdoter, og de sungne minutter fylder mere end de talte!

"Jeg har arbejdet sammen med Kim på min og Mikkel Rønnows produktion af Les Misérables og har kun rosende ord om hans præstation, engagement og professionalisme. Kim er et af de unge talenter, som i den grad brænder for musicalen som teaterform, og hans talent, smittende humør og gode indstilling gør ham til en performer, som jeg venter mig meget af i de kommende år."
          - Stig Rossen, skuespiller og sanger

 velegnet til firmaarrangementer, bryllupper, receptioner, fødselsdage o.l.
 varighed: ca. 20-30 minutter (efter aftale med kunden)
 lydudstyr: op til ca. 200 personer er inkluderet i prisenSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kim Røge - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send