Klap Kebabben

Hvem har set kammertonen...??

Pris Klap Kebabben 12.000/18.000 1x45 min.

Klap Kebabben

Kort fortalt er Klap Kebabben en trio bestående af 2 mænd og 1 kvinde med hang til humor! Klap Kebabben optræder med et bredt sammensat show - "Hvem har set kammertonen"?"

Showet indeholder:

 • "Klassisk revy"
  Stand-up comedy
  Sketches
  Humoristiske fortælliger tilsat guitar, sang og "effekter"
  "Fuld-fart-på"-playback musiknumre
  Vittigheder
  Komisk flamencodans
  Monologer
  Og meget mere....

Klap Kebabben

Showet tager udgangspunkt i ganske almindelige mennesker og deres ofte ualmindelige liv - folkelig satire med et glimt i øjet! Her er intet helligt, og emnerne bliver derfor taget under kærlig behandling! Når det så er sagt, må vi bemærke, at selvom tonen i showet er "direkte", er det Klap Kebabbens erklærede mål at undgå decideret platheder og vulgaritet. Det synes de nemlig ikke er sjovt - det er bare pinligt!

Der øves flittigt hver eneste tirsdag aften i Ballerup, hvor de tre medlemmer af en ny showgruppe: Klap Kebabben, mødes og udarbejder nye tekster, melodier og sketches. Klap Kebabben er en konstellation af 2 mænd og 1 kvinde, som syntes, at nu skulle der altså ske noget! Tre meget forskellige personer, som swingede godt sammen og som fik lyst til at prøve at leve en drøm ud.
Klap Kebabben gør det i humor ? så er det sagt!

Klap Kebabben

Humoren opleves igennem showets brede repertoire, som spænder fra Stand-up Comedy, sketches, fortællinger tilsat guitar/sang, fuld-fart-på musiknumre, vittigheder og meget. Hvem har set kammertonen?? hedder showet.

Klap Kebabben skriver selv deres materiale, fortæller ?kebabberne?, "for de har fundet ud af, at det er det, som fungerer bedst. Faktisk opstår deres numre som regel ved, at de sidder omkring et bord og jammer lidt med en guitar, hvor alt er tilladt! Alle mulige skøre indfald kastes på bordet - de leger med dem og lige pludselig ? når de har grinet færdig! ? har de et nyt nummer.

Klap Kebabben

Forhåbentligt afspejler deres arbejdsmetode, at de ikke bare er en gentagelse af alle mulige andre showgrupper, men at deres numre får sin egen sjæl som uløseligt er bundet sammen med Klap Kebabben og deres spontanitet. Og hvem er de så, de der tre kebabber? Trioen består af henholdsvis Jan Eberhardt, Torben Keimling og Susanne Overgaard, alle fra Storkøbenhavn.

Jan Eberhardt har arbejdet som skuespiller på forskellige teatre og også lavet børneteater. Desuden har han indspillet kortfilm og reklamefilm. Jan startede sin skuespiller karriere som Stand-up komiker og har efterfølgende spillet revy (har bl.a. fungeret som både spiller og instruktør i Dronningemølle Revyen).

Klap Kebabben

Han oplæser noveller og digte, og så er der jo lige ?Klap Kebabben?. Ja, jeg har lavet lidt af hvert og har været heldig, for det er bestemt ikke nogen nem branche at komme ind i. fortæller Jan Eberhardt, men nu gælder det altså ?Klap Kebabben?, som er noget af det mest spændende, jeg har været med til. Hvad det er, som gør ?Klap Kebabben? mere spændende og anderledes, tja? jeg tror at det hænger sammen med de forskellige personligheder vi er, og dermed også vores forskellige talenter, som præger showet. Og så er det selvfølgelig en kæmpefordel, at vi tænder på den samme humor og sommetider næsten kan fuldføre hinandens sætninger. Kemi er utroligt vigtigt, når man skal arbejde så tæt sammen, som vi gør, og er kemien ikke tilstede, så holder det ikke vand i længden.

Klap Kebabben

Torben Keimling spiller guitar, komponerer musik, har spillet revy og har arbejdet som konferencier til sportsstævner. Min force i ?Klap Kebabben? er, at jeg arbejder spontant med øjeblikket: fanger en bemærkning, et grin o.s.v. fra publikum og bruger det improvisatorisk på scenen. Dermed bliver publikum draget ind i vores show og sidder ikke bare ?derude? og betragter, fortæller Torben.

Jeg er typen, som tillader mig selv at bruge mine umiddelbare fornemmelser meget, og derfor er jeg meget ?standup-typen? i vores show fortæller Torben, de to andre kalder mig kugleskør, og den beskrivelse er nok temmelig rammende, må jeg indrømme. Jeg hygger mig også meget, når vi sidder og skriver nyt materiale, for så kan jeg igen bruge min spontanitet kvit og frit, og jeg elsker den frihed, som det giver.

Susanne Overgaard har i mange år beskæftiget sig med musik og sang og har bl.a. udgivet singleplader under eget navn, medvirket som korarrangør og korpige på forskellige cd-udgivelser, og har spillet livemusik i forskellige bands og pigetrioer, og har også optrådt som solist på bl.a. natklubber og markedspladser.

Jeg lever og ånder for show og musik" fortæller Susanne, og jeg har haft mulighed for at prøve mange genrer af og lære nyt hver eneste gang. Jeg komponerer også musik og skriver tekster. ?Klap Kebabben? er en helt ny og spændende mulighed for mig, hvor jeg kan bruge mig selv mere intenst. Én ting er at stille sig op og synge for folk ? en helt anden er at skulle være ?på? hele tiden, at skulle udfylde tiden med at vise publikum, hvem jeg er som person, men også at kunne spille en rolle. Det er en stor og spændende udfordring at skulle tale og agere, man kan ikke gemme sig nogen steder, så man skal være forberedt og frem for alt kunne li? det, og det kan jeg!

Klap Kebabben startede som udløber af en revy, hvor de tre ?kebabber? spillede sammen. Da revyen var slut, fik de lyst til at fortsætte samarbejdet, og det var så startskuddet på ?Klap Kebabben?. Siden har det udviklet sig, og showet bliver hele tiden bredere i sin appeal til publikum.

Vi har nu haft nogle jobs, som er gået over al forventning. fortæller Susanne, og det har givet endnu mere blod på tanden. Derfor har vi indledt samarbejde med Lykke Music & Events, som booker os til forskellige arrangementer ? alt lige fra firmafester til private arrangementer.

Af smagsprøver fra repertoirelisten kan nævnes: BeeGees-parodi Sangen om en verdensmand ? en humoristisk musikalsk fortælling om Wurste-Hans, Los Klapos Kebabbos ? et humoristisk flamenco-dansenummer, Slangetæmmer og mavedans ? kan ikke beskrives, skal opleves! Thereses Blues ? en sang om utroskabens fortrædeligheder og meget mere.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Klap Kebabben - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send