Klods Hans

En eventyrlig oplevelse

kr. 4.000/5.000,- ca. 45 min.

Klods Hans

Alle børn og voksne kender vist et eller flere eventyr af H.C. Andersen. Nogle eventyr er triste, nogle glade, andre sjove.

Nu har du mulighed for at opleve eventyret om Klods Hans, opført af May-Britt. Klods Hans medbringer sin krage som kan tale, sin guitar, og sine egne dukker, så alle børn og voksne kan synge med,

Ja tænk, Klods Hans har lavet tro kopier af sine brødre, sin skønne dronning Marlene - og ja - de skal opleves.

Klods Hans       Klods Hans

Info: Varighed: ca. 40 min. * Scene /gulvplads: minimum 4x4 meter. * Adgang til 220 volt.

 

Winni Wilskov

Winni Wilskov

Winni Wilskov bor dybt inde i den vilde skov - i hendes hule - under grene og blade kan hun fortælle og gøre tilrejsende glade. For hun kan forstå vindens susen og dyr og derfra lære de fantastiske eventyr.

Når hun letter på kappen - kommer trylleri og mystik fra hendes lommer.

Winni Wilskov er fortæller. Hun har plads til bøger inde i hendes kappe - og hun kommer og fortæller historier, alt efter hvilken årstid eller højtid, man er i - eller hvilket emne man kører på biblioteket eller institutionen.

Forestillingen indeholder foruden historie - sang og trylleri.

Info: Varighed: ca. 35 min. * Målgruppe: 5-9 år * Scene /gulvplads: minimum 4x4 meter. * Adgang til 220 volt.

 

Gabriella

Gabriella's Juleevangelium

"Men det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Kejser Augustis, at al verden skulle skrives i mandtal. Det var den første indskrivning mens Kvirinius var landshøvding i Syrien..."

Hvert år ved juletid, hører vi juleevangeliet på den ene eller anden måde...men hvordan var det nu det var med Frelseren og hyrderne og englene. Ja - det har ærkeenglen Gabriel's lillesøster Gabriella, sin helt egen oplevelse af.

Hun sad nemlig i himmelen og fulgte med på sidelinien, da hun var for lille til at komme med ud og flyve. Men hun var med da englene i himmelen øvede klokkespil inden de skulle ned til hyrderne, og i ly af sin storebror Gabriel, hørte hun hvad hyrderne talte om på marken, som hun stadig husker, som var det i går... En præsentation af juleevengeliet med musik, trylleri og dukketeater.

Info: Varighed: ca. 35-40 min. * Målgruppe: 5-9 år * Scene/gulvplads: minimum 4x4 meter * Adgang til 220 voltSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Klods Hans - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send