Lallas

Svensk toporkester

Ring til Lykke Music for en pris på booking af underholdning med Lallas

lallas-sverige-booking

LALLAS har i en årrække spillet professionelt rundt i Danmark på stort set alle kendte restauranter og andre dansesteder.

Kendetegnende for gruppen er, at de altid har de nyeste hit-liste melodier på programmet, og med de fem forskellige sangstemmer og den brede instrumentering er de i stand til at gengive disse, så det kan være svært at skelne imellem originalversionen og LALLAS's udgave.

Ikke midst det sidste år har bragt Lallas helt i front blandt orkestrene i Danmark, og de hører til de absolut mest efterspurgte danseband i Danmark.

Ud over de nyeste hits er repertoiret sammensat af de altid populære rock'n roll melodier.

Men ikke kun det musiske er det nødvendigt at have i orden. For at kunne begå sig nu til dags skal publikum også bydes noget at se på - også her er materialet helt i top. Lyd- og lysanlæg er dimensioneret således, at det kan indstilles til at passe til alt, lige fra de mindste lokaler til de største haller.

I den nuværende besætning har Lallas spillet i ca. fem år nu, efter at orkesteret i en kortere årrække havde forsøgt sig med kun at være fem.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Lallas - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send