Middelhavet tur/retur

Dit livs sørejse

Pris Middelhavet tur/retur kr. 2.500/5.500 2x60 min.

Middelhavet tur/retur rejseforedrag

middelhavet-tur-retur-foredragsholder-sejladsHer er et lysbilledforedrag, der skiller sig væsentligt ud fra, hvad man normalt ser. Et spændende og interessant foredrag, der sætter fantasien på rejse. Vi har nok alle en drøm om at komme på »den store tur«, men det er de færreste, som får den realiseret. Dette foredrag har allerede overbevist flere om, at det kan blive til virkelighed, og at det ikke kun er for de få. Bl.a. fordi dette ikke er en jordomsejling i flere år, men et 3 måneders togt inden for overskuelige rammer.

middelhavet-tur-retur-foredragsholder-sejlads

Foredraget vil i løbet af et par timer fortælle dig, hvordan det kan gøres og vise dig nogle af de fantastiske oplevelser, man får. 

Turen går fra Danmark, Helgoland, de engelske kanaløer, Biscayen, tværs gennem Frankrig, Barcelona, Mallorca, Ibiza og tilbage igen via Englands sydkyst med et besøg i bl.a. Brighton og London. I alt 4000 sømil eller 7500 km.

middelhavet-tur-retur-foredragsholder-sejlads

Afhængig af publikums ønsker og interesser kan foredraget laves, så det giver en faglig viden med praktiske vink og tips om det at sejle på langfart, bl.a. med en detaljeret forklaring om sluse- og kanalteknik, eller foredraget kan vises og fortælles som en skæg og spændende tur, med ting og sager, man helt sikkert ikke ser eller oplever på en almindelig turistrejse. Du kommer på en rejse, hvor du bl.a. oplever tåge, regn, storm, kulde, havblik, hajer, delfiner, fantastiske ankerbugte, kanalhygge, sluser, vinslotte, Europas største marina og meget andet.

middelhavet-tur-retur-foredragsholder-sejlads

Et levende og medrivende foredrag, der i et klart sprog fortæller, hvordan 4 mennesker lever sammen på 10 m2 i en ganske almindelig sejlbåd i 3 måneder.

middelhavet-tur-retur-foredragsholder-sejlads

 

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Middelhavet tur/retur - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send