Milles

Svensk topband

Pris Milles kr. 25.000/32.000 7x45 min.

Milles Sverige

 

 

MILLES består af fire friske fyre og sangerinde.

De ser ikke bare ser godt ud, men har også en utrolig musikalitet. Milles betragtes som Skandinaviens bedste danseorkester.

Milles er gruppen der herhjemme går for at være et af de allerbedste orkestre, når det drejer sig om efterligninger at de originale melodier, ja det er faktisk så perfekt, at publikum troede at det ikke var orkestret der spillede så fantastisk, men derimod et playbackbånd.

Milles har udgivet plader i Tyskland inden for det sidste årstid. Har været på tysk TV samt en hel del i direkte radioudsendelser

Milles har sendt en ny CD ud i Tyskland, Frankrig samt Portugal, hvor de også er fantastisk populære. Men ikke kun det musiske er det nødvendigt at have i orden. For at kunne begå sig nu til dags skal publikum også bydes noget at se på. Også her er materialet helt i top, lyd- og lysanlæg, samt det at Milles altid optræder i farvestrålende kostumer.

I overskrifterne i de danske aviser og ugeblade efter Janni Spies og Simon Spies blev gift, stod der "Der blev rocket og rullet til musikken leveret af de skønne drenge Milles".

 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Milles - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send