Muddi & Salami- drengene er på banen booking af Muddi og Salamidrengene

Muddi og Salamidrengene

Muddi & Salami- drengene er på banen

Pris Muddi og Salamidrengene kr. 25.000,- 1x45 eller 2x20 min.

Muddi og Salamidrengene

Muddi og Salamidrengene er det eneste orkester af sin slags i Danmark.

~ et orkester som spiller rock for børn.
~ et orkester som ikke bare tager de velkendte og elskede børnesange op i nye arrangementer, men ud- & opfordrer børnene til at tænke over tingene og bruge deres krop og fantasi.
Og netop fantasien spiller en stor rolle i Muddi & Salamidrengenes univers.
Muddi & Salamidrengene består af Muddi, forsanger med sine ternede bukser, termoseler og blå kasket - altid god for en fræk bemærkning.
Sømanden, som aldrig er bleg for en god søgang - og i øvrigt altid går og drømmer om havets glæder og rædsler.
Per Syvspring, den evigt eventyrsøgende safarimand, som er nummer 7 i rækken af sønner - deraf navnet (Per Etspring, Per Tospring . . .) - og sidst men absolut ikke mindst Lui-Lui, den altid chili-spisende mexicanske cowboy.
Muddi & Salamidrengene er mere populære end nogensinde før, og efter de 4 allerede udkommet CD’er “Muddi & Salamidrengene”, “Jorden Rundt” , “Bahaja Bahula”, og ”SALAMI-TWIST” er de nu klar med nr. 5 “VRIK MED NUMSEN Twist” er på gaden nu og det tegner til Guldplade ! ! !

Skynd dig at tage Twister-skoene på - for husk at i selskab med Muddi & Salamidrengene får ingen lov at lytte passivt. Bandet lægger meget vægt på at give børnene oplevelser hvor flere sanser er i brug, for som altid er der fuld skrue på, når Muddi & Salamidrengene trykker den af

Muddi & Salamidrengene har udgivet en ny CD, der hedder "Sæbe i mit øje".

Muddi og Salamidrengene

"Et skridt frem og to tilbage", synger Muddi når han i sin syvende CD, tager alle børn og barnlige sjæle med på en rundtur i sit spændende univers. "Tju hey", hvor det går når han med den sædvanlige iørefaldende pop-rock stil synger om alt fra rumvæsenet "Akki", til den formidable guitarist "Lui Lui". Ja, så har selv "Mor" fået "Sæbe i sit øje". Der er "Stadigvæk lidt sommer" på 'øen "Vu bi dup", hvor Muddi & Salamidrengene bor. Vil du med til junglefest, så har "Løvekongen" inviteret selveste "Spidermand" til en gang "Mikro Makro"-slik. Men, "før vi forsvinder", skal du vide:

Det bliver sjovt! Det bliver spændende! Måske farligt!

Du oplever dette eventyr med Muddi, Sømand, Lui Lui og Per Syvspring som har ny CD på gaden ! Se dem live i din by, når deres enestående koncerter sætter gang i det ganske land.

Bare rolig. Her er der ikke hældt gammel vin på nye flasker, for som sædvanlig er alle sangene hjemmelavet. Og denne gang er de oven i købet indspillet, mixet og produceret af Muddi & Salamidrengene selv.

Kort og godt. Den danske børne-sang-skat er blevet tilført 12 nye guldstykker.

Muddi og Salamidrengene havde i 2010
20 års Jubilæums turne!!

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Muddi og Salamidrengene - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send