New Eagle

Kendt Vestsjællandsk orkester

Pris New Eagle 13.500/16.000 5x45 min.

new-eagle-orkester-bookingNew Eagle er et kendt Vestsjællandsk danseorkester med massere af erfaring !!!

Orkesteret, som blev grundlagt i 1987, har siden starten spillet til stort set alle typer arrangementer, så orkesteret har evnen og repertoiret til at sammensætte musikken til netop din fest, -stor eller lille!

New Eagle sætter kvalitet i højsædet, hvilket også kan ses og høres når de optræder med det moderne lyd og lysanlæg, der transporteres i egen "tur´ bus"!

New Eagle´s musik er de bedste danske og udenlandske pop og rock klassikere fra de sidste fem årtier; mange gange sammensat i flotte potpourrier og altid med de vokale arrangementer lagt i højsædet!

New Eagle leverer endvidere et smukt og humørfyldt (hvis ønskes) dinnerrepertoire afstemt i flot instrumentalt arrangement og AFSTEMT LYDSTYRKE !!!

New Eagle har i tidens løb spillet opvarmning for bl.a.: Sussi og Leo Road Show , Birte Kjær og Gemalerne, Keld og Hilda Heick, Sweethearts, Bamses Venner, Tørfisk m.fl.  -og det er der en grund til !!!

new-eagle-orkester-bookingSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på New Eagle - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send