On Location

Et af danmarks mest benyttede bands!

Pris On Location kr. 24.000/27.000 6-7x50min.

On Location

Der er én rigtig god grund til, at On Location er ét af Danmark mest benyttede bands!!!

Den kunne vi fortælle om her og nu, men så ville resten af teksten jo være spildt.

On Location er det helt indlysende valg, hvis du vil have en rigtig god fest. De fem friske og frejdige musikere, leverer musik for alle alderstrin.

Under middagen serveres velsmagende dinérmusik, der får gafler og knive til at danse - og bagefter spilles op med populær dansemusik, der får selv de mest forhærdede flydere til at udbryde: "Hjælp ! mine fødder danser".

On Location formår at gøre både de unge og de lidt ældre glade med et yderst varieret udvalg af nye og gamle numre. Altid med et smil på læben - altid en kvik bemærkning - og altid med fingeren på pulsen og på aftrækkeren - dét er On Location!

On Location har faktisk også et motto: "Enhver fest skal være en god fest" - - ja, egentlig har de to, for som de altid plejer at tilføje: "Vi spiller glad musik for glade mennesker".

Og den rigtig gode grund
Det er selvfølgelig On Location´s garanti for en festlig, folkelig og fornøjelig aften, med masser af ømme fødder dagen efter!

I foråret 1990 samledes fire musikere fra Fakse og omegn i et øvelokale på Egedevej i Fakse for at undersøge muligheden for at skabe et nyt band.
Alle kom fra forskellige andre musikalske sammenhænge, men havde det til fælles, at de var rige på erfaringer og musikglæde.
Allerede inden sommeren var forbi, havde man oparbejdet et fyldigt repertoire, og lørdag den 1. september debuterede On Location på Faxe Bodega.
 
Orkesteret bestod dengang af Jens Henrik Andersen (Fakse) på bas, Ronald Tiedt (Fakse Ladeplads) på keyboard, Ole Nielsen (Rønnede) på guitar og Kurt Jacobsen (Næstved) på trommer, men da Ronald allerede efter første spillejob ønskede at træde ud overtog Per Rasmussen (Næstved) pladsen på keyboard. Efter flere lokale jobs blev spillestederne udvidet til det meste af sjælland samt København.
 
For nogle år siden var der endnu engang udskiftning af medlemmer og On Location benyttede samtidig lejligheden til at udvide til fem mand. Orkestret har således i en del år bestået af Jens Henrik, Ole og Per fra den oprindelige besætning samt John Rasmussen (Næstved) på keyboard og Lars Glerup (Slagelse) på trommer.
 
10-års jubilæet faldt sjovt nok i år 2000 - de store festers år. Jubilæet blev markeret med en kæmpe fest i -fakse-hallen sammen med 15-års jubilarerne New Heartbeat, og i den forbindelse var On Location også en tur i stolen hos Radio Østsjællands egen Lillian (hør klip fra udsendelsen nederst på siden).
 
Seneste ændring i "spillertruppen" blev foretaget i efteråret 2006, hvor Ole valgte at gå på efterløn. Derfor er det i dag Frank Stechmann (Vanløse) der udøver mirakler på guitaren for On Location.
I dag har de flere jobs end nogensinde - spredt ud over det ganske land. Selv Tyskland har været besøgt. Målgruppen er hal-, by- og firmafester - i det hele taget steder, hvor folk kommer for at more sig.

On Location indgår desuden i fast rotation med andre orkestre på det kendte spillested Damhuskroen i København.
Repertoiret er som altid alsidigt og spænder i dag fra afdæmpet dinnermusik til dansemusik tilpasset alle aldersklasser. Nyt - gammelt - dansk - udenlandsk.
On Location har altid arbejdet på at nå et optimalt lydbillede, og har i dag et anlæg, der kan tilpasses små som store lokaler.
Dette, sammen med et professionelt lysanlæg og en humørfyldt optræden på scenen, danner altid rammen om en oplevelsesrig aften...

Kunderne siger:
Vi havde booket On Location til at spille dansemusik til en firmafest i anledning af indvielsen af vores nye bilhus. Vi var 100 deltagere – en god blanding af allealdersgrupper. Det blev en kanon fest, som går over i historien og det skyldes
ikke mindst On Location, som formåede at få alle mand ud på dansegulvet lige fra første nummer. De skabte en stemning, som var helt fantastisk. Som én af vore musikinteresserede medarbejdere sagde - ”De kunne simpelthen
spille og synge ALT, så det lød originalt. Michael Jackson, Robbie Williams, Kim Larsen, Lou Bega, og meget andet – jeg har aldrig oplevet et bedre band”.
On Location var hver en krone værd, og min anbefaling er 100% uforbeholden.
Jørgen Dahl Pedersen
Indehaver af Dahl Pedersen A/SSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på On Location - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send