Orgel Allan

Fra Snurre Snups Søndagsklub

Pris se under de forskellige shows

Orgel Allan Snurre Snups Søndagsklub TV3 TV2Orgel Allan er verdens bedste orgel-spiller.

Der er ingen, som kan sætte musik til børns kærlighedsdigte, som ham.Orgel allan opfylder straks alle børnenes ønsker og lige så dygtig, som han er til at spille og synge, er han også til at danse, trylle og lave ballondyr.

Orgel Allan er Bubbers ven fra Snurre Snups Søndagsklub på TV-2og den komponist, der har skrevet flest numre til TV i Danmark. Han har motioneret tangenterne siden han var 5 år, og har de sidste 10 år været en af de mest benyttede børneunderholdere herhjemme.

Allan er uddannet skuespiller på The Commedia School og Ècole Philippe Gaulier i London. Han har med stor succes bl.a. underholdt følgende steder: Tivoli, Den Kgl. Ballet, Magasin, Illum's, Scala, Bakken, City 2, Syd-Bank, Frederiksberg Rådhus, Ekstra Bladet og flere hundrede skoler og institutioner samt festivalerne i Roskilde, Skanderborg, Midtfyn, Samsø

Pris kr. 6.000,-  1 x 30 min. eller 2 x 20 min.

Orgel Allan Snurre Snups Søndagsklub TV3 TV2

Et meget underholdende klovneshow hvor klovnen Albert spiller på sit eget flygel som pludselig skvatter sammen, samtidig med at tangenterne flyver af og telefonen kimer.
Men det gør ikke så meget for han kan også synge og danse - med mindre hans slips, der hele tiden ruller op, sidder i vejen. .

Pris kr. 4.500,- 1 x 30 min. eller 2 x 20 min.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Orgel Allan - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send