Peter Mygind

Andet end Score Kaj og Nikolaj og Julie

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Peter Mygind

Peter Mygind - skuespiller - foredragsholder

peter-mygind-solist-skuespiller-komikerPeter Mygind vandt sin først personlige pris for bedste mandlige birolle.

Det skete i 2009 da TV Zulu Awards gav prisen til Peter for hans medvirken i flimen 'Flammen og Citronen', der også blev kåret til årets film.

Peter Mygind er kendt fra radio og TV med hans mange figurer spændende fra Score Kaj - til vært i programmet "Ud med sproget". Han spiller "Andreas" i succes TV-serien TAXA på DR-TV. Han har medvirket i et utal af film i både TV og på det store lærred - bl.a. i RIGET 1 & 2. Og senest den store succes i NIKOLAJ OG JULIE, som også blev Emmy-præmieret. Han har ligeledes en utrolig morsom hovedrolle i den danske film - Baby Doom.

Peter Mygind er en multikunstner som kan rumme alle genrer - og kan komme ud i alle hjørner af skuespillerfaget. Han er hammer-morsom og har et specielt talent til at improvisere i mulige og umulige situationer - og er pt. en af de mest efterspurgte danske entertainere.

I 1998 modtag han Showprisen fra Spies-fonden, hvor Humørprisen gik til Linie 3 og Musikprisen til Thomas Helmig.

Hans show vil vi ikke komme nærmere ind på - udover at nævne, at der muligvis indgår - en fugl, en tredobbelt butterfly og en trikot - samt at han indfletter meget om den enkelte arrangør i sit program. Det skal bare opleves. Og én ting kan vi love - det er ikke kedeligt.

Derudover er Peter Mygind en meget efterspurgt foredragsholder " han tilbyder bl.a. følgende foredrag:

  • Arbejdsglæder og det gode liv
  • Jeg kunne, hvad jeg ville
  • Unge og vold

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Peter Mygind - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send