Reflex

Danmarks travleste danseorkester

Pris Reflex kr. 20.000/25.000 7x50 min.

reflex

Reflex er blandt de mest efterspurgte orkestre.

Hvorfor" Ja! det har orkestret selv en forklaring på:

De unge på 40 er trætte af kun at høre på musik fra Dansk Toppen. De vil høre alt, lige fra 50´er, rock, Lilholdt, Beatles, Stones, og til den musik som topper lige netop for øjeblikket og det giver vi dem, fortæller Ole Andreasen, han er orkestrets bassist, og han har selskab af Allan Rosenlund trommer, Lars Liebertrau keyboard, samt Carsten Mortensen på guitar.

REFLEX har oparbejdet et repertoire, der spænder fra 30`ernes storslåede dansemusik, til den nyeste housemusik.

Det der gør, at REFLEX er orkestret til enhver fest.

REFLEX mestrer de flotte og flerestemmige vokaler. I REFLEX er der kælet for enhver detalje, og altid med liveenergien i focus.

De 4 musikere har optrådt som backingorkester for Johnny Logan, Brdr. Olsen, Lecia, Kirsten Siggård samt Teddy Edelmann.

De fire herrers flotte stemmer, kan også høres hjemme i stuerne. I 1990 udsendte REFLEX den første CD "REFLEX" og to år senere kom CDen "Èverything Changes" Den tredje CD var klar i 1999.

Fra kulde til varme: REFLEKS har spillet på den Spanske solkyst, Sverige, Norge, Finland, og på de Amerikanske baser i Sdr. Strømfjord og Thule i Grønland,
REFLEX: Publikum er de vigtigste.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Reflex - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send