Rio Grande

Country der rykker

Pris Rio Grande kr. 15.000,- + transport 3x45 min.

Rio Grande

Rio Grande består af Lasse Jakobsen, violin, Søren Aggerholm, bas, Morten Øbro, pedalsteel, Mikkel Gulstad, trommer, Christen Brunsgård, leadguitar, Jostein Burmann, mandolin og Kristian Sloth, vokal.

Ideen med at starte et countryband fik Kristian under et længere ferieophold i USA. Mødet med amerikansk folk music og country & western scenen gjorde så stort et indtryk, at han vel hjemme igen fandt sammen med nogle musikalske venner, der lige så hurtigt blev grebet af den unikke stemning, der findes i country musikken. Ikke kun selve musikken men også historien bag, samt cowboy- og teksttraditionen er uundværlige elementer i den helhed som countrymusikken udgør.

Rio Grande var lige fra starten ment til at være mere end et partyband og derfor består halvdelen af repertoiret af egne kompositioner. Dog må publikums genkendelsesglæde ikke undervurderes, og derfor har bandet indøvet numre af Garth Brooks, Hank Williams, Johnny Cash og andre af de store countryikoner. Bandet har materiale til tre sæt á 45 minutter.

Pressen skriver: Rio Grande er ligeglad med den store bølge af alternativ country. De spiller rigtig country. Sange der skiftevis fungerer til linedance, den ensomme lastbil chauffør eller andre der kan lide en gang fiddle, pedal steel og sange om de nære ting livet.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Rio Grande - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send