Robinson Ekspeditionen

Det ultimative opgør

Se under de forskellige shows

Robinson Ekspeditionen - TV3 store seersucces

Succesen startede i 1998 og er nu i sæson 21. Der har gennem tiderne været mange forskellige deltagere. Vi må dog stadig erkende at de virkelige vindere af hele Robinson-projektet er og bliver Thomas Mygind og Biker Jens, og nu Jakob Kjeldbjerg. 

Her på siden kan du læse om nogle af de tidligere deltagere.

Robinson ekspeditionen 2004 på TV3 Lau

Robinson 2004:

Foredrag med Michael Lau, 36 år, Sønderjylland. Deltager af Robinson ekspeditionen 2004. Døbt af pressen "Banditten", men mest kendt som Kong Lau:
Røg ud på tabernes ø (Utopia) efter det første ø-råd, men kom ind i spillet igen efter nok den hårdeste dyst i ekspeditionen. Og inde i spillet klarede Lau tre dage før der var ø-råd igen, vor Lau igen blev sendt ud på Utopia.

I foredraget berører Lau disse emner:
o Bag om Robinson.
o Den alder første prøvelse "Korset". Blasfemi..?
o Hvad har man i de nye bekendtskaber som man går og krammer mere  under ekspeditionen, end man gør med ens egen kæreste eller kone der  hjemme.
o Hvad sker der efter Robinson.
o Deltagerne opfører sig som hylkerer i pressen.
o Livet er et øjeblik.
Varighed: 90 min. Ink. Debat.

Robinson ekspeditionen 2004 på TV3 Lau

Gæsteservering:
 Lau & Co. Er et nyt koncept hvor Lau, serverer i baren og har en duo med som består af Jarle Kolstad og Morten Buchard. Duoen har eksisteret i 4 år og fornøjet og begejstret mennesker over hele landet hver weekend siden da. Duoen spiller alt hvad der har med kopi musik at gøre, lige fra Bryan Adams til Britney Spears og Danseorkestret. Kort sagt alt hvad der er værd at danse, synge og feste til når man skal ha en fornøjelig aften i byen eller til privatfesten. Jarle og Morten spiller begge akustisk guitar som bliver krydret med deres melodiøse soloer og 1. og 2. stemme. De har begge mange års musikalsk erfaring og har hver i sær medvirket hos flere anerkendte bands og solister.
 Når Lau & Co går i gang er stemning og kvalitet deres højeste prioritet. Gå ikke glip af dette musikalske show der med garanti kan sætte dansefødderne i gang på selv de mest rutinerede bænkevarmere. ......Det er bare total underholdning.

 

Robinson 2000 var den hidtil mest sete ekspedition på TV3 med nogle meget spændende deltagere.

Lykke Music & Events kan nu tilbyde dig Kim Møller Nielsen, Pia Rosholm og Sonny Rønne Petersen til dine arrangementer.

Talkshows, autografskrivning, gæste bartender og foredrag.

FOREDRAG MED KIM MØLLER-NIELSEN

 

Årets mest populære Robinson-deltager er uden tvivl den lune jyde Kim, der har glimret med sine mange diplomatiske kvaliteter på TV3s seersucces Robinson Ekspeditionen 2000. Kim Møller Nielsen er 24 år, læser statskundskab på femte år, politisk aktiv i 7 år i Venstre og Venstres Ungdom og om sin status som jyde siger han selv:
"Bonderøvene kalder mig bybo, og byboerne kalder mig bonderøv! Det er nok byboerne, der har ret! "

Her en kort beskrivelse af Kims oplevelser på øen:
"Min personlige oplevelse af deltagelsen i Robinson 2000 er positiv. Selvfølgelig har man en tendens til at sortere det negative fra som tiden går, men alt i alt har det været en god oplevelse. Grunden til at oplevelsen blev så stor er, at det generelt var nogle herlige mennesker der deltog, men ikke mindst fordi at jeg befandt mig godt i spillet Robinson. Jeg elsker de taktiske udfordringer i Robinson, som på mange punkter minder om det politiske spil. Selvfølgelig er der en væsentlig forskel i, at det i politik gælder om at få så mange stemmer som muligt, mens det i Robinson gælder om at undgå stemmer, men alligevel er der lighedspunkter. Man finder sammen med mennesker som deler den samme opfattelse af samfundet (i Robinson: ø-livet), og søger at påvirke dagsordenen i sin egen retning".

 

Diplomatiets svære kunst - et Robinson-oplæg af Kim Møller-Nielsen

Optakten. Hvorfor melde sig? Berømmelse udfordring. Lidt om at blive "valgt ud".

Ankomsten. Hvordan man bliver kastet ud i det. Hvilke tanker flyver gennem hovedet (hvem er de andre, hvad skal vi, bliver det anderledes, o.s.v.). Om bountyøen Mensirip.

Spillet. Det taktisk spil, som starter på dag 1. Minder meget om det politiske spil. Hvordan udviklede mit taktiske spil sig? Om principper og væremåde over for andre.

Ø-Rådet. Taktikkens jævnlige prøvelser. Hvordan var det at sidde i Ø-rådet?
Dagligdagen/ø-livet. Hvordan var vores dag tilrettelagt? 

Sulten. Sultede vi virkeligt? Da jeg blev stemt ud, og da jeg kom hjem. 

Efterspillet. Om at se sig selv på fjernsyn, læse om sig selv i bladene og være "kendt".

Varighed ca. 45 minutter. Kim medbringer forskellige rekvisitter, og viser billeder fra Robinson og kan også lave mindre team opgaver. Kim kan ved nærmere dialog tilpasse sit foredrag til dit behov.

 

FOREDRAG MED PIA ROSHOLM

Pia Rosholm er en af de mest opsigtsvækkende personer fra  Robinson Ekspedition år 2000. TV3s fokus på hende i Robinson Ekspeditionen 2000 var kolosal kva hendes presseappeal samt det faktum at hun i en alder af 32-år fortsat kan aggere som ikon og rollemodel for rigtig mange mennesker. Pias 18 år i modelbranchen har givet hende ekspertise på områderne mode, skønhed, hårpleje og diæter. Pia bestrider hun et ansvarsfyldt job som passagererchef i Københavns Lufthavn og er webredaktør for portalen Jubii.

Pia Rosholm er en fremragende foredragsholder, der dels kan underholde men også forklare om hvad begrebet teambuilding har betydet for hende som professionel, såvel som deltager i Robinson Ekspeditionen 2000.

 

Pia Rosholms Robinson foredrag former sig typisk således:

 

Præsentation

 1. Hvorfor meldte Pia sig
 2. Oplevelsen som helhed ? det individuelle v. holdet
 3. Stressmomenter og teamspirit (spillets opbygning og nødvendigheden i at samarbejde trods hold deltagernes forskelligheder)
 4. Personlig udvikling
 5. Spørge runde

Varighed ca. 45 minutter. Pia medbringer forskellige rekvisitter, og viser billeder fra Robinson og kan også lave mindre team opgaver. Pia kan ved nærmere dialog tilpasse sit foredrag til dit behov.

 

FOREDRAG MED SONNY RØNNE PETERSEN

Efter Robinson 2002 - "det endelige opgør", er Sonny selvstændig erhversdrivende i reklame bureau sammen med 3 andre, hvor han er kreativ direktør. Firmaet har pt ca 40 medarbejder fordelt på 3 lande. Sonny har således i dag er professionelt forhold til erhverslivet

I år 2000 var Sonny hold Nords og hele Robinson Ekspeditionen 2000s løve. Flot, kontroversiel og ikke bange for at sige sin mening. Er en livserfaren person, far, bartender, grafiker, kunstner, webredaktør for Everyday.com og mand med stort M.

Sonny er en effen foredragsholder, der kan underholde og på sin ligefremme facon kan fortælle om hændelserne på årets Robinson Ekspedition.

Sonny Rønne Pedersens Robinsonforedrag former sig typisk således:

 1. Præsentation(Hvem er Sonny - personen op til Robinson)
 2. Oplevelsen Robinson som helhed (Samarbejde, meningsforskelle, stress momenter, tiden, øråd, Robinsondysten, maden)
 3. Uvisheden (Sonnys udvikling undervejs og Robinson som helhed)
 4. Hjemkomst (Familie, søn, venner, kæreste, medierne)
 5. Hvordan har Robinson forandret Sonny (Er han fortsat den samme)
 6. Var det al sliddet værd? (Nutid og fremtids perspektiver)
 7. Spørgsmål

Varighed ca. 45 minutter. Sonny medbringer forskellige rekvisitter, og viser billeder fra Robinson og kan også lave mindre team opgaver. Sonny kan ved nærmere dialog tilpasse sit foredrag til dit behov.

Pris kr. 7.000 - 14.000 1x45 - 1x90 min.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Robinson Ekspeditionen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send