Rytmeboxen disk.

Vi slår rytmen an

Pris Rytmeboxen mobilt diskotek kr. 4.000/7.000 5x60 min.

Rytmeboxen mobiltdiskotek disc jockey

Rytmeboxen mobiltdiskotek disc jockey

Diskotek Rytmeboxen er et gammelt diskotek, der er startet i midten af 80'erne. Der er løbende sket fornyelser både af udstyret samt de folk, der står bag knapperne. Det betyder dog ikke, at de er nye i "faget" - de har alle over 5 års erfaring, så efterhånden ved de godt, hvordan publikum skal underholdes.

Rytmeboxen er efter flere nye investeringer fuldstændig "up to date", både hvad angår lyd og lys. De har bl.a. på lyssiden suppleret med helt nye movingheads - som det første diskotek på Fyn. På lydsiden kan de godt give dig tinitus!!! - Men Men - det er ikke intentionen. Det er jo ikke noget problem bare at spille højt. Kunsten ligger i at spille, så man stadig kan holde ud at være i rummet, samtidig med at man godt må kunne fornemme rytmerne i kroppen. Dette kan deres dobbelte Rhino-lyd sagtens efterkomme.

Rytmeboxen mobiltdiskotek disc jockey

En af de nyeste produkter inden for diskotekslys er movingheads - en lille smart sag der roterer om sig selv i 360 grader, som derved gør lyset mere levende - En fed oplevelse for øjet.

 

 

 

 

Rytmeboxen mobiltdiskotek disc jockey

 Rytmeboxens nye forstærkere består udelukkende af Crown forstærkere. Et af de mest anvendte produkter når det gælder PA-lyd. 

 

 

 

 

Rytmeboxen mobiltdiskotek disc jockey

Til at styre Rytmeboxens lysshow bruges en helt ny MA Lightning 24-6 lyscomputer. Et af de bedste produkter indefor lyscomputere.

 

 

 

 

Rytmeboxen mobiltdiskotek disc jockey

Vi håber du som festarrangør husker på, at pris og kvalitet hænger sammen. Det primære er selvfølgelig, at give den hele armen mens man spiller. Men både før og efter jobbet skal der også hænges i - hvilken arrangør gider vente 1½ time på, at man får pakket sammen" Dette er noget som Rytmeboxen til fulde kan efterleve - efter 60 min. er det farvel og på gensyn.
Rytmeboxen er ikke et diskotek som bare spiller plader fra start til slut. De laver også en masse underholdning undervejs - musikken bliver med garanti krydret med en masse sang og fællesdans.

Rytmeboxen leverer et godt produkt - ikke kun hver anden gang de er ude - MEN hver evig eneste gang. De sørger altid for, at publikum får en god diskooplevelse - DØM SELV!Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Rytmeboxen disk. - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send