Sherif Haps og gribben Guffe

Børnene skriger af fryd

Pris Sherif Haps og gribben Guffe fra kr. 5.000 1x30 min.

Sherif Haps og gribben Guffe

Sherif Haps og gribben Guffe børneunderholdningHar gennem de senere år turneret over hele landet med deres morsomme show og begejstret i tusindvis af glade danskere ved festivaler,sommerfester, byfester, forenings & firmafester og juleshows - alle steder med stor succes og lattergaranti for det fremmødte publikum.

Sherif Haps og Guffe har udgivet deres egen CD med børnemusik. CD´en indeholder 14 børnesange, hvoraf der er 5 helt nye melodier. 3 sange er skrevet specielt til Sherif Haps og Guffe. Sherif Haps og Guffe giver gerne et nummer fra deres nye CD.

Sherif Haps & Guffe er hos en del af de mindste så populære at de under hovedpuden sover med et billede " ikke af mor, far eller bedstemor - men derimod et billede af Sherif Haps og Guffe.

Sherif Haps er Sherif i "Lovløse Lille", en lille by i det wilde west. I showet fortæller Sherif Haps lidt om de andre indbyggere i "Lovløse Lille" f.eks. om Borgmesteren der spiller ludo.

Sherif Haps er jo ikke Sherif for ingenting - så selvfølgelig har han en ægte seksløber, men selvom Sherif Haps har skyderen i bæltet er der ikke megen respekt at spore hos Guffe. Guffe driller hele tiden Sherif Haps.

Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en Grib - men Medicinmanden har fortryllet Guffe. Guffe er derfor ikke nogen helt almindelig grib - den tror nemlig den er en papegøje og snakker løs hele tiden.

Sherif Haps & Guffe optræder på slap line med Bugtaleri, mislykket magi, trylleri, ballondyr, musik og sang.Sherif Haps


Det skriver kunderne om Sherif Haps

Hej med dig Karen

Jeg har haft et par ferie dage og har derfor ikke lige fået skrevet, jo vi havde en rigtig god fastelavn og Sherif Haps gjorde det rigtig godt :-) vore børn herude har lige i år taget et dyk i alderen, så de var ikke så gamle, men jeg syntes at han ramte dem rigtig godt, der er ikke noget bedre end at der sidder et forsigtigt barn på mor skød, som igen og igen bryder ud i spontan latter, den man kan høre kommer fra maven af, så tak for en god oplevelse.

Best regards
Blücher 
Tina Falk

 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Sherif Haps og gribben Guffe - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send