Shu Bi Jam kopiband

Shu-Bi-Jam

Byens bedste kopi-band

Pris Shu-Bi-Jam kr. 15.000/23.000 2x50 min.

shu-bi-jam

70'emes, 80'emes og 90'ernes mest populære danske orkestre kan nu igen opleves i kopiform rundt i landet. For selv om Shu-Bi-Jam officielt stoppede sine aktiviteter ved udgangen af 1998 kriblede det alligevel for meget i fingrene på de 6 drenge. De måtte i gang igen.

,,Jeg tror aldrig, man kan blive træt af at få folk til at more sig", siger bandets forsanger Lars Krogh. Forestil dig, at stå foran en samling mennesker og så bare have dem i sin hule hånd. Få dem til at synge og danse og i øvrigt bare fyre den af. Det er der ikke noget der kan stikke!"

Efter 50 jobs i 1998 og mere end 150 spillejobs i alt til alt fra privatfester til store festivaler, var det ellers meningen at bandet lige så stille skulle dø ud i 1998. ,Men det ER altså svært at blive ved med at sige nej. I perioder blev vi rendt på dørene hver dag af folk, der ville høre os spille, så vi tog konsekvensen, og her er vi så tilbage," fortsætter Lars Krogh.

Han lover i øvrigt, at der stadig bliver lige så meget smæk for skillingen som ved tidligere koncerter, selv om man kan opleve hele 3 nye ansigter i bandet. ,Nogle vil måske bemærke, at vi nu er 6 med, i steder for tidligere kun 5. Det hænger sammen med, at vi har ønsket at udbygge koret, så vi nu har 4 stemmer og derfor bedre kan ramme den originale Shu-Bi-Dua-Sound."

shu-bi-jam

Bandet er efterhånden et af de etablerede kopi-orkestre herhjemme med et stort antal jobs og et stort publikum til de fleste koncerter. Man vil kunne opleve stor musikalsk udfoldelse af en håndfuld talentfulde musikere som opbakning til den sprøde Bundesen-stemme i front.

Med Shu-Bi-Jam kan du bl.a. glæde dig til: Hvalen Hvalborg, Kære Lone, Stærk Tobak, Fed Rock, Står På En Alpetop, Lulu Rocken Går, Vuffeli-vov, Sexchikane, We Wanna Be Free, Costa Kalundborg osv. osv. osv.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Shu-Bi-Jam - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send