Sun-Z

Sun-Z danseband

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Sun-Z

Sun-Z

Sun-Z består af 3 garvede gutter med mange år i branchen. Ja tilsammen bliver det faktisk 109 år

Sun-Z spiller diner- og dansemusik med stor indlevelse og er blevet rost for sit brede danse-repertoire, der tæller kunstnere som: Kandis, Vikingerne, Bamse, Peter Belli, Krebs, Larsen, Lilholt, TV2, Big Fat Snake, Zididadaday og mange flere, samt et dansevenligt rock-repertoire spændende fra Credence til Presley.

Sun-Z har et moderne lyd- og lysanlæg, der kan tilpasses ethvert krav fra arrangøren, det være sig forsamlingshus, telt eller halbal og altid med en passende lydstyrke til stedet. Sun-Z kommer i god tid til spillestedet, optræder høfligt, er nobelt påklædte og levende på scenen.

Jørgen Hass: Guitar og vokal.
Jørgen er bandets guitarist. Født i 1951 i Silkeborg (mener selv han ser yngst ud")
Fik sin første guitar som tolv-årig. Har spillet pigtråd, rock, jazz, country, div. dansemusik, ja sågar klassisk, hvilket altsammen præger hans guitarspil i dag. Spiller iøvrigt glimrende på pedal-steelguitar, og har optrådt i Norge, Sverige, Spanien, Irland, og USA.
Udover at have spillet i et utal af bands, har Jørgen spillet 8 år i Sun-z, herunder 3 år med Richard Ragnvald. I 2000 dannede Jørgen duoèn "EASY", som virkede til 2004, hvor han igen fandt sammen med Sun-Z.
Civil Status: Elektriker, gift og har to voksne døtre.

Lars Plovmann: Keyboard og vocal.
Lars er fra 1966, født og opvokset I Skive. Startede sin musikalske karriere, som guitarist i 8-års alderen. I 1980 skiftede Lars guitaren ud med et Yamaha keyboard, og efter at have spillet i div. Småbands, dannede han "Duo Sunshine" med Erik Jacobsen, der virkede i et par år. Lars reflekterede så på en annonce, der lød: "Dansktoporkester søger keyboard-mand". Det blev starten som sanger og keyboardmand i "Blue Hawaii", hvor han virkede frem til år 2000. I dag er Lars med sin gode sangstemme og sit keyboard den vokale forgrund i Sun-Z. Han er også bandets kontaktmand og tekniske troldmand.
Civil status: Trykkeriarbejder, gift og har 5 børn.

Ole Agerskov: Bas og vokal.
Født 1955 i Velling v/Ringkøbing. Startede i 5. klasse med en gammel revnet spansk guitar.  Fik efter det første skoleband lov til at spille med de store drenge i "Wasa Boys" på en lånt Teisco bas og en nyindkøbt Framus el-guitar. Derefter er det gået slag i slag som skiftevis bassist og guitarist i forskellige danse- og swingorkestre, blandt andet: "Team" "Ulla Bach & Avalons" "Jessen/Hof Band" "Ringkøbing Big Band" "Askepot" "Madam Blå og Poprockerne" og fra 2006  "Sun-Z".
Civil status:  Pedel og bogholder på Velling Friskole - gift og har 2 store døtre.



Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Sun-Z - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send