The Scoops

50ér Rock n´Roll Showband er the Scoops

Pris The Scoops kr. 28.000 2x60 min.

Elvis Jam

The Scoops og Elvis dukker stadig frem på hitlisterne.

Numrene fra Grease bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede. For tiden ligger Elvis nr. 1 i USA, England og i andre lande med hittet "A little less conversation", og mange 50'er numre dukker op og bliver spillet igen og igen på de populære Caféer og in-steder. Derfor kender alle denne genre som er blevet udødeliggjort.

I året 1994 blev 50'er showbandet the Scoops og  Elvis Jam dannet med stortalentet Daniel Zivadinovic som den unge Elvis. Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50'er Rock n' Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. Elvis Jam er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50'erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips - Hound Dog,  kontrabas, spidse sko - Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt - Tutti Frutti. Alt er i orden når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.

Elvis JamThe Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock 'n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden , at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.

I 2002 fik The Scoops den bedste kontra-bassist der findes med i bandet - den tidligere "Scooters"-bassist Thomas Clausen, og ligeledes fik bandet også selveste Christian Hermansen på tenor-sax. Disse forstærkninger har gjort at Elvis Jam har et stærkt 6 mandsorkester. Et orkester som da de startede kun havde turdet drømme om, en dag at få. Dermed rykkede The Scoops for alvor og er nu mere populær end nogensinde.

Elvis Jam

The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste 50'er Rock n' Roll showband der ud over at "trykke den af" herhjemme, også har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig.
Herhjemme er det i løbet af de sidste 8 år blevet til flere hundrede koncerter, og optrædener i radio og TV.    

Med The Scoops starter en uforglemmelig rejse tilbage til de glade 50'er.


Kunderne skriver om en aften med The Scoops:

Hej Jens,

Det gik fantastisk. Stor ros til The Scoops. De gjorde det rigtigt godt. Alle var vildt begejstrede.

Bh 

Peter


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på The Scoops - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send