Thomas Rathsack

Jæger – I krig med eliten

Ring til Lykke Music og Events og få et tilbudpå foredrag med Thomas Rathsack

Thomas Rathsack jægersoldat

Thomas Rathsack - Jæger i krig med elitenThomas er en af Danmarks højest dekorerede elitesoldater.

Udgivelsen af bogen “Jæger – I krig med eliten” resulterede i den største skandale i det danske forsvar i nyere tid. Dette berørte bl.a. daværende forsvarsminister Søren Gade.

Bogen vakte voldsom opstandelse allerede før udgivelsen. Forsvarskommandoen forsøgte at få bogen stoppet ved fogedretten, og forsvarschefen måtte senere gå af, da ansatte i forsvaret blev afsløret i at have fabrikeret og lækket en falsk oversættelse af bogen til arabisk. Dette skete i et forsøg på at miskreditere Thomas Rathsack og forlaget og “dokumentere”, at Al-Qaida nu var på jagt efter indholdet. Bogen udkom den 2. oktober 2009.

 


Elitesoldat med ny mission
Thomas Rathsack - Jæger i krig med eliten

Thomas Rathsack var tavs i 13 måneder. Men nu er sagen mod ham opgivet. Han er ikke længere sigtet for at have brudt tavshedspligten i sin bog om operationer i Afghanistan og Irak. Nu taler han – og skriver en ny bog. Forsvarets auditørkorps har opgivet at rejse tiltale mod Thomas Rathsack. På trods af at anklagen frafaldes, mener forsvaret dog forsat ”at det må antages, at Thomas Rathsack har overtrådt sin Thomas Rathsack Jæger i krig med elitentavshedspligt”. Sagen kostede som bekendt forsvarschefen sin stilling og efterfølgende gik forsvarsministeren også af. Thomas Rathsack kom tilbage til sit vante job i forsvaret, men fik så en skriftlig advarsel. Thomas Rathsack kunne ikke leve med noget sådant og tog konsekvensen heraf – han forlod det danske forsvar.

 


Kunderne skriver om foredrag med Thomas Rathsack:

Kære Karen

Vi havde en god aften med Thomas Rathsack - han er god til at formidle og skaber ro og tryghed så der var mange spørgsmål bagefter.
Det var fedt.

De bedste hilsner
Annette Vibjerg
Svendborg


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Thomas Rathsack - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Thomas Rathsack

Klik på det enkelte foto og download

Thomas Rathsack pressefoto nr 1

Thomas Rathsack jæger i krig pressefoto nr 2

Thomas Rathsack i krig med eliten pressefoto nr 3