Tiggy

Sangerinde med nyt album

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud

tiggy

Tiggys rigtige navn er Charlotte Vigel,

hun er født og opvokset på Bomholm, hvor hun allerede i en alder af l0 år fik sin debut på de skrå brædder, i kraft af hendes forældres medvirken og store engagement i amatørteater.

I forbindelse med teater optræden var det naturligt for TIGGY, at få interesse for dans, hvilket medførte deltagelse i mange konkurrencer landet over og dannelsen af hendes egen dansetrup.

Da TIGGY fylder "Sweet Sixteen" begynder hun for alvor at koncentrere sig om musikken, idet hun bliver forsanger i et danseorkester samt et rockband, der optræder ved mange koncerter. De tager på tour med Next Stop Sovjet og deltager i Se & Hør's melodi Grand Prix (finaleplads) og efter en friluftskoncert bliver TIGGY tilbudt en pladekontrakt af en tysk producer fra Hamburg.

I 1990 bliver TIGGY ansat på TV2 Bornholm som studieværtinde på nyhederne, hvor hun straks falder til foran skærmen.

l 1991 flytter TIGGY til København, hvor hun med det samme bliver involveret, og en del af en cabaret trio, samtidig med at hun bliver fast tilknyttet Fullmoon studiet, hvor hun har været lead, kor og jingle sanger lige siden.

I 1994, efter mange opfordringer, til at dyrke sangtalentet seriøst, starter TIGGY på musicalskolen og dernæst på sang akademiet i København.

I 1995 går TIGGY til audition og bliver med det samme optaget som medlem af en pigetrio der i april udgiver pladen Surprise Surprise og optræder på Eleva2ren i maj, så kører det hele på skinner, og TIGGY får tilbudt ansættelse som sanger på Det Ny Teater's "La Cage Aux Folles", hvor hun ender med både at synge, danse og spille en birolle. Bidt af en gal arbejdshest suser TIGGY videre, idet hun får tilbudt engagement i Betty Glosted's sommercabaret.

Igennem flere år har TIGGY været solist på diverse "Krumme" soundtracks og dermed også solist på "Krummernes Jul". Hun har været forsanger i flere bands bl.a. Streetbeat og Legend, og hun har sunget kor samt utallige jingles for Hookline, Radio Uptown og The Voice.

l 1996 startede samarbejdet med Flex Records omkring nummeret "Ring A Ling", der er produceret af Me&My producerne Hartmann og Langhoff. Dette udviklede sig i så positiv en retning, at sangen endte som et oplagt tophit, der kom på gaden 3 feb. 1997 og "Ring A Ling" gik direkte nr. l. på den danske singelsalgs- og hitliste og forblev nr. l. 9 uger i træk.

2.singlen "Simsalabim" gik ligeledes direkte ind på l. pladsen, og det lige så lovende debut album FAIRYTALES som  var forudbestilt i mere end 30.000 eksemplarer, hvilket resulterede i at:
TIGGY MED HENDES DEBUT ALBUM FAIRYTALES ALLEREDE HAR FÅET GULDSTATUS!!

I dag er Charlotte Vigel forsanger i det populære band Back to The EightiesSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Tiggy - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send