Timm Vladimir og Gordon Kennedy

Timm og Gordon var en rigtig ungdomssucces

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Timm Vladimir og Gordon Kennedy

 Timm og Gordon

 

Timm Vladimir, født den 22. juni 1968, afgang fra Århus Teaterskole 1993.

Gordon Kennedy, født den 8. marts 1968, afgang fra Århus Teaterskole 1992.

 

Over 400.000 unge seere så dem hver uge i efteråret '97 i comedy-showet 'Vladimir & Kennedy' på DR. Timm og Gordon har ramt en hel generation lige i solar plexus med deres fængende talemåder og sindrige figurer som 'Mester & Sørensen' og 'De Politisk Ukorrekte Forældre'. Deres 'Go'nat historier', også som cd, har solgt i over 30.000 eksemplarer, og deres alter ego'er, T'n'G fulgte succesen op, da singlen "Gibberish" i maj 1996 nåede op på en første plads på P3's Hitliste . Danmarks største ungdomssucces begyndte med at tage gas på trends og mode. Nu er de selv den største trend af alle.

De er begge "statsautoriserede" skuespillere fra Århus Teaterskole, og de har begge taget svendebrev i komikkens svære kunst ved at optræde med stand-up comedy sammen og hver for sig over hele landet. D.12.oktober 1994 blev datoen, hvor de to's ansigter første gang dukkede op i ungdomsprogrammet 'Transit', og siden har de to sammen lavet teater, film, shows som 'Dansk Grammy 1998' og underholdt hele landet med deres egne sketches i seer-hittet, 'Vladimir & Kennedy'. Timm og Gordon fortsatte som værter på TV Danmarks "Jagten på Sandheden". Siden er Timm Vladimir blevet studievært på TV-sucessen "Venner for Livet"Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Timm Vladimir og Gordon Kennedy - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send