Mødes og skilles

Tove Hyldgaard og Tonny Landy

Sangen har vinger

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Tove Hyldgaard og Tonny Landy

tove-hyldgaard-tonny-landy-solist-operette

Tove Hyldgaard og Tonny Landy har et alsidigt repertoire. De kan tilpasse det enhver lejlighed.

Musicals, evergreens, danske sange, operetter, winerlieder og kirkekoncerter, ja, selv et "syng med" program er indbefattet.

Det vil være en nem opgave for parret, at efterkomme Deres ønsker.

Tove Hyldgaard og Tonny Landy bliver ledsaget af deres egen akkompagnatør, der bogstaveligt giver "sangen vinger".

Tonny Landy er desuden en elegant og fremragende konferencier.

Tove Hyldgaard og Tonny Landy er kendte og skattede kunstnere i den danske sangverden.
 

Tove Hyldgaard:

Tove Hyldgaard er uddannet på Musikkonservatoriet i København og på Det Kgl. Teaters Operaskole. Efter yderligere studier i München, Salzburg og Stockholm debuterede hun i 1965 på Det Kgl. Teater, hvor hun i mere end 25 år har sunget en lang række hovedpartier indenfor såvel opera- som operette-repertoiret. Hun har foruden ved  Den jyske opera, Odense Teater, Nørrebros Teater, Amager Scenen, Lorry, Det Danske Teater og Det Ny Teater optrådt i Sverige, Tyskland, Tjekoslovakiet, England, Schweiz, Bangkok, Singapore, Sydafrika og Grønland, ofte sammen med Tonny Landy.
Hun har gennem årene modtaget et utal af legater og hæderspriser, ligesom hun har medvirket ved en lang række TV- og Radioproduktioner tillige med et stor antal indspilninger.
Tove underviser på Musikkonservatoriet i København og på Instituttet for blinde og svagtseende.

Tonny Landy:

Tonny Landy er uddannet på Musikkonservatoriet i København og på Det Kgl. Teaters Operaskole.
Han fik sin professionelle debut i 1959 i Simon Rosenbaum"s MusiCabaret og debuterede derefter i 1966 på Det Kgl. Teater, hvor han sang de store tenorpartier i 28 år.
Sideløbende med dette var han engageret i Göteborg og Stockholm og har optrådt i de fleste europæiske lande samt USA, Soviet-Unionen, Bangkok og Singapore.
Tonny har medvirket ved utallige TV- og radioproduktioner, lavet en lang række indspilninger, medvirket i flere danske film.
Han har modtaget mange hædersbevisninger og blev i 1993 udnævnte til æresdoktor ved
Albert Einstein International Academy Foundation.
I 1999 udgav en meget rost selvbiografi "En Sangers Liv".

Mødes og skilles

Mødes og Skilles"Mødes og skilles" er titlen på et nyt program som Tove Hyldgaard, Chresten Speggers og Carl Ulrik Munk-Andersen har kreeret til plejehjem, Ældre sagen og foreninger rundt i landet.

”Mødes og Skilles” er hvad de fleste mennesker oplever i deres kærlighedsliv, og vi har sammensat et populært program, der spænder vidt omkring dette tema lige fra 0perette, musicals, viser og revy – alt bundet sammen i causeri med anekdoter og facts.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Tove Hyldgaard og Tonny Landy - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send