Trio Rococo

Anderledes klassisk

Pris Trio Rococo kr. 25.000 1-2x30 min.

Trio RococoTrio Rococo har gennem flere år markeret sig som et af tidens mest originale og nyskabende ensembler. De laver pt. ikke liveoptræden, men udelukkende pladeproduktion.

Med koncertturnéer, TV- og radiooptræden, indspilning af teaterog filmmusik og flere CD udgivelser, har Trio Rococo slået sit navn fast i ind- og udland. Med instrumentkombinationen harpe, cello og obo, har trioen skabt en unik klang og et meget vidtspændende repertoire, som henvender sig til et meget bredt publikum.

Repertoiremæssigt har Trio Rococo altid præsenteret banebrydende nytænkning og kreativitet indenfor mange musikgenrer. Komponister med baggrund i jazz, rock og fusionsmusik har skrevet musik specielt til trioen, f. eks. Palle Mikkelborg, Thomas Clausen, men primært er det trioens medlemmer selv der skriver, arrangerer og former repertoiret. Trio Rococo har således skabt helt personlige musikalske fantasier over musik af Chick Corea, Quincy Jones, Paul Simon, Brian Wilson og Lennon/McCartney.

Med CD'en "Classical Mystery Tour - Trio Rococo plays Beatles" som udkom i 1994, har Trio Rococo ikke alene opnået stor international anerkendelse som et af verdens førende ensembler indenfor klassisk/rytmisk fusionsmusik, men også høstet mange roser fra Beatles egen producer George Martin, og placeret sig på det amerikanske musikmagasin Biflboards hitliste for "Classical Crossover" som det eneste danske ensemble nogensinde. "Classical Mystery Tour" er nu udgivet i hele verden og i Danmark har Trio Rococo, som den første klassiske gruppe, modtaget en guldplade. Alene i USA har Trio Rococo solgt over 60.000 eks. af "Classical Mystery Tour" og over 130.000 eks.Worldwide.

Trio Rococo's næste udgivelse "FRIENDS", med musik af Paul Simon, Brian Wilson og Niels Eje, udvider trioen igen grænserne for instrumenternes klanglige muligheder og introducerer nye spændende kombinationer af trioens instrumenter med moderne sample- og synthesizerklange, i et helt nyt udtryk som allerede har vakt stor international interesse.

Trio Rococo's seneste udgivelse "In The Name Of Music" er et spændende samarbejde med den verdensberømte danske bassist Niels-Henning Ørsted Pedersen og trioen, optaget live under en stor turné i 98.

Trio Rococo:

Berit Spæiling: harpe - Inge Mulvad: cello - Niels Eje: obo.

CD udgivelser distribueret af BMG:
Classical Mystery Tour: Trio Rococo plays Beatles CD/MC:GFO 20102/4
FRIENDS: Music by Brian Wdson, Paul Sirnon & Niels Eje CDIMC:GFO 20122/4
In The Name Of Music (med NHØP): Music by NHØP, Eje, Quincy Jones, Lennon/McCartney, Villa-Lobos m.fl. CD:RCA 74321 63 324 2Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Trio Rococo - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send