Willys Kaffeklub

Tre Sønnerjyer å en Kjøvenhavner

Pris Willys Kaffeklub kr. 28.000/35.000 1x45 min.

Willys Kaffeklub

Willys Kaffeklub: Det helt rigtige,

hvis publikum skal have en god " ja endda en rigtig god" griner. Kaffeklubben har nu i over 20 år udviklet deres figurer til det sublime. Willys Kaffeklub er professionelle og de ved - næsten altid - hvad de har med at gøre.

Willys Kaffeklub har optrådt over alt i landet, på radio og TV, til festivaler, i koncerthuse, haller, forsamlingshuse, byfest-telte og meget mere. Willys Kaffeklub's shows er en blanding af sange med flotte, professinelt arrangerede vokalharmonier og skralder-grin-fremkaldende sketches. De kender kenders virkemidler, og forstår at bruge dem til fulde.

Willys Kaffeklub har til dato udgivet 2 CD'er og én DVD.

Dit arrangement bliver løftet med Willys Kaffeklub's show. "det blywe' sjaw!!!"

Mød de tre jyder og en enkel Køfenhavner i levende live. Du vil forbavses, men ikke fortryde.

Willys Kaffeklub har eget lyd og lys op til 600 publikummer.

Willys Kaffeklub

Willys Kaffeklub er

Ole Sørensen Skuespiller på Teatret Møllen
Klaus Andersen Skuespiller på Teatret Møllen
Alex Bødiker Handelsskolelærer på deltid og free-lance entertainer
Christian Bøtker Pianist, uddannet fra Rytmisk Konservatorium

 

 

Eventyret om Willys Kaffeklub begyndte en mørk, kold og snetung februarnat for over 20 år siden.

Christian skulle bruge lidt let underholdning til et enkebal på forsamlingshuset i Husumkrat, som han jo er en hård, men retfærdig bestyrer af. Han ringede fluks til Bødiker, som for år tilbage havde spillet vaskebrædt i et tyrolerorkester. Han sad midt i nogle tyske verber, men var straks med på idéen. Christian ringede videre til Lille Sørensen, som lige havde sat sig til det store sønderjyske kagebord. Lille Sørensen sang en kort overgang tenor i et finsk mandskor, der optrådte på Husumkrat Forsamlingshus, men da han hverken kastede med knive eller drak ren sprit, blev han smidt ud.
Han lovede at komme, så snart han havde spist færdig og drukket sin kaffe.
Til sidst gik Christian op og bankede på Andersens dør. Han skulle bruge en guitarist, og selv om Andersen kun kunne 3 akkorder, så fyldte det jo altid i lydbilledet. Samtidig havde Andersen været en ivrig gæst ved mangen et enkebal, så han vidste ligesom, hvad der skulle til. Andersen sagde straks ja i erkendelse af, at han nok havde større chancer hos kvinderne, hvis han stod på scenen.
De 4 mænd mødtes så om syv kander kaffe og et enkelt krus the ( Andersen selvfølgelig!! ), et stk. blankt papir og 4 spidsede blyanter, og inden natten var omme var showet lavet. Trods de 4 medlemmers uhørte forskelligheder og trælse udseende blev enkeballet en succes. Musikaliteten var til at få øje på, men charmen var i top, og det er jo det, der ligesom får det til at hænge sammen, som Bødiker så åndfuldt formulerede det.

Willys Kaffeklub var en realitet.

Willys Kaffeklub

Og siden det legendariske enkebal er Willys Kaffeklub´s lige så legendariske charme gået ud over rundt regnet 50.000 tilskuere til juleshows, sommershows, forsamlingshusturnéer, messer, firmafester, festivaler, ringriderfester, kvindedage, pensionisttræf, skolefester, sportsarrangementer, byfester, støttearrangementer, enkeballer, konferencer etc. etc. for slet ikke at tale om de mennesker, der uforvarende har været vidner til Willys Kaffeklub på TV i programmer som Dansk på Etteren, Mosquito eller Profit samt alle de sagesløse mennesker, der fra radioens højtalere er blevet tvunget til at lytte til klassikere som Varde Å, Nej da vel it do og mange andre numre fra Willys Kaffeklubs hidtil eneste, men vel også bedste og mest berømte CD.
De 4 medlemmer opnåede i 1999 den højeste udmærkelse i Husumkrat, da de blev gjort til Årets Æresbønder. Andersen synes godt nok, at det var en lidt tvivlsom ære, men da de senere på året tog til Kerteminderevyen, scorede 6 stjerner i BT og efterlod flere tusinde fynboer med kronisk latterkrampe, så blev han god igen.
Kerteminderevyen og de trinde, fynske piger var vejen frem, så atter i 2000 tog kaffeklubben til den lille, grønne ø mellem Danmark og Jylland, som Andersen så poetisk udtrykte det.
Succes'en var endnu en gang hjemme: Fynboerne sad med åben mund, polypper og julelys i øjnene, anmelderne jublede og de første organiserede fanklubber skød op rundt omkring i landet.
Men "tyv bor, hvor anden rapper" , som det gamle, jyske mundheld lyder, og Willys Kaffeklub besluttede at prøve lykken andetsteds.
Huruprevyen havde kaldt et par år, maden dér er fed og god og pigerne ligeså, så i hele efteråret 2001 kører kaffeklubben i deres gamle Hanomag fra ´63 til Hurup for at fornøje de lystige nordjyder.
Ja, de har i sandhed travlt, disse gæve kaffeklubmedlemmer, men ind imellem kan man stadig møde Schmidt i køkkenet på forsamlingshuset i Husumkrat lave stegt flæsk med persillesovs til bankogæsterne, se Bødiker sidde fordybet i den tyske grammatiks velsignelser, høre Lille Sørensen gå rundt og nynne for sig selv, mens han lykkelig iagttager kaffens vej fra bønne til sort guld og lytte til Andersens - forgæves - forsøg på at lære en fjerde akkord på guitaren.

Alt ånder fred og idyl i Husumkrat by.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Willys Kaffeklub - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send