Zoomtown

Festmusik med engagement

Pris Zoomtown kr. 7.000/9.000 7x50 min.

zoomtown

Træt af blege cd-efterligninger? Træt af røvballe-musik? Så prøv Zoomtown

et af Danmarks mest originale og stilfulde festbands. Skal det være musik til både diner og dans eller kun til dans, kan Zoomtown sagtens klare det. Bandet består af tre fuldtids-musikere med ekspert-færdigheder og mange års erfaring indenfor musikbranchen. De har et kæmpestort repertoire, der dækker de fleste genrer, men først og fremmest har de deres egen særprægede stil, der bare skal høres og nydes.

Funky og jazzet, med fut i!

Zoomtown's musik kan bedst beskrives som en blanding af jazz og soul. De spiller også rock, 60'er numre og latin, men uanset hvilken genre, spiller de altid med hjerte og sjæl, med en moderne klang, og med foden på gaspedalen!

Hvad enten det er firma- eller privatfest, 20 gæster eller 200, tager Zoomtown sikkert fat hver gang, med power, der rækker ud til hele lokalet, samt et repertoire, der holder dansegulvet i kog hele aftenen.

Bestiller du Zoomtown til en fest, får du et band med selvtillid og udstråling, tre seriøse og spilleglade musikere, der kan deres kram.

Zoomtown har et stort og alsidigt repertoire med genre som:

Ballads, Beat/60'er, Country/folkemusik, Dansk, Diner, Jazz standards, Latinsk/caribisk, Motown/dans/funk, Musical, Pianobar, Rock, Rock n roll/blues, Underholdning/favoritter.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Zoomtown - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send