Andreas Bo mere end komik

Andreas Bo

Gudsbenådet komisk talent

Ring til Lykke Music & Events for et rigtigt sjovt tilbud på booking af underholdning med Andreas Bo

Her er booking af underholdning med Andreas Bo.

Andreas Bo er mild sagt et Guds benådet talent af en komisk skuespiller og entertainer.

Andreas Bo Pedersen kan det som vi alle ønsker at se – underholde og parodiere med en lårklaskende lethed så enhver ikke er i tvivl om, hvad dette her drejer sig om.

Vi fik øje for Andreas Bo' umiddelbare talent da han i 2004 spillede på Team Teatret i Herning i den succes-ombruste og komplet udsolgte forestilling ”Biblen på kryds og tværs”. Her spillede Andreas Bo Pedersen sammen med Mikkel Schrøder Uldal og Anders Valentinus Dam. Selv om forestillingen blev sat på plakaten i flere omgange og kom på tur i København, ville begejstringen ingen ende tage.

Året efter var Anders Bo Pedersen, så pludseligt at finde i Cirkusrevyen, og så har det ellers gået næsten lodret op siden i form- og popularitetskurven. 

Andreas Bo Pedersen har ikke uden grund allerede været nomineret til Årets Dirch. Han fremfører en enkel, men meget tempofyldt og til tider fanden i voldsk stil. Hans evne til at parodiere er unikke. Indtil nu har et utal været gennem Andreas Bo Pedersens skarpe blik og tunge, det være sig f.eks. Ole Henriksen, Kim Larsen, Johannes Møllehave, Thomas Blachman fra X-Factor, Reimer Bo og Ole Thestrup. Og alle de andre kendisser kan bare vente sig – det bliver både vellignende, fantastisk og rigtig rigtig sjovt.

På TV-fronten slog Andreas Bo Pedersen sit navn fat i Live fra Bremen. Her hentede han igen mange roser, og som så ofte før, især for sine unikke parodier. Skynd dig at engagere Andreas Bo Pedersen, inden alle de andre også før øje på ham. Da Andreas Bo optrådte i Anders Breinholdt sene aftenshow sagde han bl.a. andet om det at optræde og gøre en forskel: "Hvis man er utilfreds med revy, må man engagere sig og gå ind og arbejde med det, i stedet for at stå ude på sidelinien og skælde ud". Og det er så lige netop det, som Andreas Bo han gør.

Frokost med mor:
Denne film dukkede pludselig op via You Tube, og blev et kæmpehit med over 1½ million visninger. Dette skete umiddelbart før skuespilleren Andreas Bo blev landskendt med sit fantastiske talent for komik.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Andreas Bo - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send