Anton og Agger

Altid til grin

Pris kr. 9.500 + transport 1 x 40 min.

anton-og-agger-klovn-artist

Anton og Agger er to erfarne entertainere der skræddersyr underholdning til mennesker, der kan lide at grine. Hvad enten der er tale om receptioner. julefrokoster, kursusafslutninger, bryllupper, festlige arrangementer eller alvorlige konferencer er der lattergaranti !

Anton & Agger starter underholdningen med deres helt egen form for "Close-up-komik" rundt blandt publikum. F.eks. rundt ved bordene blandt de spisende gæster. Showet fortsætter i en egentlig forestilling hvor de skøre gags og underfundige overraskelser kombineres med crazykomik ,imponerende artisteri og mærkelige maskiner.

Efter forestillingen sidder det måbende publikum tilbage med store smil og ømme mavemuskler. .

 

anton-og-agger-klovn-artist"Anton & Agger underholdt, da Miljø- og Energiministeriet holdt sportsfest. Anton & Agger var med deres underfundige karakterer og gode situationsfornemmelse med til at frembringe latter, da de underholdt med små gags ved bordene. De afsluttede en times underholdning med at få departementschefen på scenen. Med stor professionalisme holdt opmærksomheden fanget hos de 500 festdeltagere, mens de jonglerede omkring departementschefens hoved ".

Birthe Ougaard. Miljøstyrelsens personalekontor.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Anton og Agger - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send