Apache

New Country Rock

Pris kr. 15.000/20.000 1½ time

Apache

APACHE er et af Skandinaviens nye "New Country Rock Orkestre". De har i netop færdiggjort deres nye DVD, som blev optaget i Amager Bio i København. Orkesteret har indspillet og filmet Chuck Berry nummeret "You Never Can Tell".

APACHE er sammensat af håndplukkede musikere, som kommer fra hele landet. Steelguitaristen kommer fra Tønder, bassisten er fra Helsingør, sangeren fra København, guitaristen er fra Charlottenlund, trommeslageren fra Valby og pianisten er svensker, så det er en god blanding. Alle musikerne har spillet i mange år, og i mange forskellige sammenshænge, som f. eks. til store firmafester, arrangementer og koncerter med nogle af de største kunstner her i landet.

Sangeren Ivan Pedersen skrev om APACHE.
"Jeg synes det er dejligt, at et kompetent hold af musikere og sangere fra flere forskellige genrer har fundet frem til hinanden i et samarbejde omkring den kvalitetsbetonede del af den meget misforståede genre: New Country Rock. Når resultatet så er blevet så overbevisende,  ja, så er der ikke så mange, der vil falde i fælden, at kalde dette nye band bare endnu et behjertet dansktopforsøg i country - afdelingen. Her taler hjertet og kompetencen nemlig for sig selv. Vi har at gøre med et ensemble, der mener det alvorligt."

Apache

TEMA FIRMAFEST

En anderledes firmafest i Country musikkens navn:
Det er noget nyt i Danmark, en idé taget fra Tyskland og især England, hvor man i stor stil, laver tema fester til receptioner, jubilæer, firmafester, julefester, fødselsdage eller en anden markering i firmaet, og hvor man f.eks. laver et party med Countryfest som tema, dvs. at man bestiller et færdig pakket country dag / aften med to orkestre + evnt. solister / kunstnere.
Således at firmaets medarbejdere og internationale kontakter, vil kunne huske det, som en rigtig god firmafest i en lang periode frem over.

Det vil sige, at det første country orkester spiller til spisning, dans og evnt og evt.underholdning med forskellige solister / kunstnere.
Aftenen fortsættes så med et forrygende Country music show på ca. 1½ time, med Country Top orkesteret APACHE der spiller NON STOP INTERNATIONALT COUNTRY ROCK DANCE MUSIC, af den bedste slags, her er der tale om musik, der virkelig kan få enhver op af stolene.
APACHE er et dansk / internationalt Country Rock Band, som har ligget på de fleste store Country hitlister i Europa med numrene You Never Can Tell og Little Miss Honky Tonk, og som har en del erfaring med den type for firma underholdning.
Pris for begge orkestre incl. diner musik er i alt kr. 38.750,00 dog excl. evt. solister
Hele arrangementet vil vare ca. otte timer.
Prøv noget nyt?????.det gamle er yt.
(Pga. stor succes skal arrangementet bestilles mindst et ½ år i forvejen.)Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Apache - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send