baSix

A capella i verdensklasse

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på baSix

Professionel a cappella musik 

 

baSixbaSix er en bemærkelsesværdig, dansk vokalgruppe bestående af seks mænd, der  bosatte sig i Århus og lært hinanden at kende i byens musikmiljø.

Erfaringen er stor

Med fødderne solidt plantet i pop-, jazz-, R'n'B-, soul- og rock-traditionen, og med et repertoire bestående af både egne og andres numre, har baSix siden 1999 præsenteret førsteklasses a cappella-musik (musik uden instrumenter) for fans i hele Verden. Den imponerende 2. plads og fagjuryens topkarakter ved Dansk Melodi Grand 2001 sparkede for alvor gang i gruppens karriere, og deres iørefaldende og utraditionelle bud på en vindersang, "I Australien", er gået over i Grand Prix-historien. Siden er det blevet til en lang række koncerter i TV og radio, på spillesteder og festivals, i kulturhuse, teatre og kirker, på konferencer og ved private arrangementer - både i indland og udland. Gruppen medvirkede blandt andet i DRs store jule show i Forum i 2004, hvor de optrådte sammen med Westlife, Simply Red og Sissel.

Albums

Desuden har baSix udgivet to egne a cappella albums, "The grass" (2001) og "Embodiment" (2003), optrådt på en række af andre kunstneres albums, opnået rekordsættende hitliste-placeringer og endda modtaget en guldplade. Det var en CD med den italienske a cappella-gruppe Neri Per Caso, manglen på underholdning ved en fest på konservatoriet, og John Kjøllers overtalelsesevner i telefonen, der bragte vokalgruppen sammen tilbage i 1995. I begyndelsen var det en hobby for de seks sangere, der senere besluttede sig for at arbejde professionelt og på fuld tid med det, de allerhelst ville: synge med baSix. I 2004 indspillede gruppen deres først jule album nogensinde. Denne blev udgivet i efteråret 2005.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på baSix - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send