Bent Isager

Bent Isager-Nielsen foredrag

Kriminalitet - Efterforskningsleder

Ring til Lykke Music & Events for en pris på foredragsaften med efterforskningschef Bent Isager-Nielsen om kriminalitet. 

Foredrag med Bent Isager-Nielsen.

En foredragsaften med Bent Isager,

Bent Isagervil bringe dig ind i forbrydelsens verden. Her får du et indblik i det ofte kolossale og minutiøse arbejde, som efterforskning består af. Bent Isager fortæller på baggrund af sine to bøger Man Jager et Bæst og Fanger et Menneske (2008) og Efterforskerne (2012) medlevende om sin karriere og uddyber i foredraget motiverne bag forbrydelserne, hvor kunsten ofte er at sætte sig ind i gerningsmandens tankegang og bevæggrunde for sin handlemåde.
Bent Isager har en meget lang erfaring inden for politiet og taler om kriminalitet, forbrydelse og straf, drabsefterforskning, pressens betydning i forhold til opfattelsen af kriminalitet, Rejseholdet, Danmarkshistoriens største røverie og en række andre spændende sager.Efter Per Larsens afgang fra Københavns Politi, er det mere og mere blevet Bent Isager der er fremme i medierne, med de spetakulære forbrydelser i vor hovedstad.

Bent Isager-Nielsen kommer også i foredraget ind på ondskab og fascinationen af det onde, en fascination, der langt hen ad vejen formentlig er årsag til, at krimigenren i form af bøger, tv-serier og film om drab og opklaringen af drab er så populær. Han sætter også et fundamentalt spørgsmål til debat, nemlig om der findes onde mennesker eller blot onde handlinger, eller om det onde nogle gange kommer fra den mest uventede kant.
Bent Isager-Nielsen fortæller også om, at der er forbløffende få gerningsmænd til drab og anden meget alvorlig kriminalitet, som er sindssyge - selv om det, de har gjort, virker sindssygt på almindelige mennesker - og derfor får langt de fleste drabsmænd langvarige fængselsstraffe eller fængsel på livstid, ikke en behandlingsdom.

Bent Isager fortæller om sin karriere,

både som politiinspektør, efterforskningschef og tidligere drabschef i Rejseholdet. Han beretter om sit samarbejde med FBI, Scotland Yard og det canadiske politi. Bent Isager har også studeret seriemordere og serievoldtægtsforbrydere og giver i sit foredrag eksempler på spændende danske sager. Bent Isager blev i 2015 politiinspektør ved Nordsjællands Politi som chef for den Sjællands-dækkende specialenhed, der skal bekæmpe organiseret indbrudskriminalitet, menneskehandel og hjemmerøverier begået af omrejsende kriminelle.

Bortset fra Per Larsen, der nu er pensioneret fra politiet, har vel ingen mere end Bent Isager optrådt i medierne i utallige sammenhænge, hvor han forklarer om sager og forhold inden for politiets verden. Han har en helt unik evne til at perspektivere sagerne og deres betydning - uanset om det er en verserende bandekonflikt, store drabssager eller Danmarkshistoriens største medieskandale, Se & Hør sagen.

Politireformen,

som blev gennemført i 2007, betød store ændringer for politiet, men også for brugerne af politiets ydelser - landets borgere. Bent Isager fortæller på en levende og interessant måde om baggrunden for den store reform af politiet og giver på baggrund af sine mere end 40 år i politiet spændende eksempler på sager, der illustrerer nødvendigheden af, hvorfor politiet måtte ændre sig på en lang række områder, og hvad disse ændringer har betydet.


Det siger kunderne om Bent Isager-Nielsen

Hej Jens Lykke,

som nævnt for dig i dag, var vi særdeles tilfredse med Bent Isagers besøg.

Vi var imponeret over hans viden om emnet og hans store udstråling.

Det var en spændende aften, som vi havde svært ved at få afsluttet. Spørgelysten var stor.

Det var mødt ca. 120 personer op til foredraget. Det er flot i vores lille sogn!

Vi kan på det varmeste anbefale Bent Isager-Nielsen som foredragsholder.

Hvis det er muligt, må du gerne bringe EN STOR TAK TIL HAM!

Venlig hilsen
Jørgen Fredslund Køge


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Bent Isager-Nielsen foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send