Bittersweet

Danseorkester med vellyd

Pris for Bittersweet kr. 20.000/24.000 5x45 min.

Bittersweet - god professionel dansemusik

Bittersweet danseorkester med sangerindeBittersweet har i løbet af de sidste par år slået sit navn godt og grundigt fast på en lang række af de danske spillesteder. Orkestret er meget velspillende og lægger med såvel en mandlig som en kvindelig leadsanger stor vægt på det vokale. Der spilles alsidig  og vellydende dansemusik " altid tilpasset publikum og repertoiret rummer hits fra de sidste 50 år - såvel danske som udenlandske.

Der spilles dansk musik af blandt andre, Kim Larsen, Shubidua, Sanne Salomonsen, Rollo og King, Ray-dee-ohh, Thomas Helmig, Big Fat Snake og mange flere. Der tages afstikkere til såvel 50'erne, 60'erne og 70'erne med numre af blandt andre Credence Clearwater Revival, Alicia Bridges, Chuck Berry, Billie Joe Spears, Elvis og Tom Jones. Masser af fed 80'er musik med blandt  andre Gloria Gaynor, Village People, John Paul Young og Pointer Sisters samt mange, mange flere. Alt sammen krydret med alle de nyeste hits.

Bittersweet består af 5 erfarne musikere som tilsammen garanterer en rigtig god musikalsk oplevelse.
 
Marie Olsen, leadsang
Benny Gram, guitar og leadsang
Mark Petersen, keyboards og kor
Kaare Schou Hansen, bas og kor
Finn Olesen, trommer

Bittersweet optræder altid med godt humør og en seriøs indstilling. Musikalsk topkvalitet er en selvfølge, ligesom lyd- og lysanlæg er det bedste på markedet.

Bittersweet  spiller over hele Danmark og kundekredsen omfatter mange hoteller, restauranter, foreninger og firmaer som alle tillægger det stor betydning, at underholdningen er i top.

Såfremt det ønskes kan Bittersweet levere behagelig og afdæmpet dinermusik.

Bittersweet glæder sig til at se jer !Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Bittersweet - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Bittersweet

Klik på fotoet og download

Bittersweet pressefoto til download