Blue Hawaii

Tag med til Blue Hawai

Pris for Blue Hawaii kr. 18.000/22.000 6x50 min.

blue-hawaii

Med flere TV-optagelser, førstepladser i radioen, masser af jobs, et enkelt besøg i udlandet og 3 CD´er i ryggen er BLUE HAWAII nu klar til at gå den nye tid i møde, fyldt med masser af oplevelser og nye mål for fremtiden.

BLUE HAWAII underholder tusindvis af glade danskere til såvel firmafester, foreningsfester og kroballer.
BLUE HAWAII er et klassisk eksempel på den nye danseband-stil, der efterhånden har udviklet sig til at være en blanding af country og pop, "musik med gang i". BLUE HAWAII optræder altid med et smil på læben og er helt igennem professionelt arrangeret.

BLUE HAWAII udvikler løbende nye målsætninger og har med deres nye image formået at nå ud til et endnu bredere publikum.

Den stigende succes smitter også af på orkestrets hjemmeside, som dagligt besøges af mange gæster, som gerne vil holde fingeren på pulsen og følge med i orkestrets udvikling. Siden indeholder bla. Musikklip fra orkestrets cd´er, og du kan naturligvis følge med i orkestrets tour-plan, læse i gæstebogen og se "live" billeder fra de mange spillejobs.

Den forrige CD "Blue Hawaii vol 2" gav orkestret endnu et løft i den rigtige retning og åbnede nye døre, som på ny gjorde orkestret til midtpunkt i flere sammenhænge.

Udgivelsen af det nye album "vol 3" viser nye spændende sider af orkestret, og cd´en indeholder flere musikalske overraskelser. CD´en er igen indspillet i Audio Craft Studio.

BLUE HAWAII glæder sig fortsat til at komme rundt og optræde for tusindvis af glade mennesker. Glæd dig derfor til at møde de fire friske fyre næste gang, de gæster netop din by og spillested.

Blue Hawaii danseorkester - bboking af Blue HawaiiBLUE HAWAII består af:

Søren Jensen: Trommer og sang
Jens Kristian Østergård: Keyboard og sang
Jesper Harring: Guitar, saxofon og sang
Ole Svendsen: Bas og sang

Når BLUE HAWAII leverer deres dejlige musik foregår det på et top checket professionelt lyd og lys anlæg - ligesom BLUE HAWAII altid optræder professionelt med et frisk humør.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Blue Hawaii - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send