Blue Moon

Elvis, Beatles og alle de andre

Pris Blue Moon kr. 14.000/16.000 7x45 min.

Blue Moon

Blue Moon består af fire dygtige musikere med 150 års aktiv sceneerfaring i "bagagen".
Blue Moons repertoire er varierende og sammensat af melodier fra de seneste 50 års populærmusik.
Blue Moon spiller både dinnér og dansemusik.

temafest...
Blue Moon har sammensat et 60ér repertoire af melodier fra, Elvis Presley, Beatles og mange andre af de gode gamle hits fra dengang alting lød meget bedre. Kan du huske Be my baby eller Return to sender? Har I specielle ønsker til et musikalsk tema? kontakt Blue Moon!

familiefest...
Blue Moon spiller op til tre generationer. Med melodier af John Mogensen, Kim Larsen, Shu.bi.dua og Smokie samles hele familien til dans. Oplev mormor i en forrygende twist til Står på en alpetop , moster skråler To mennesker på en strand ogfamiliens yngste synge med på Living next door to Alice.

forenings og firmafest...
Blue Moon optræder med et alsidigt musikprogram, hvor bredden af melodivalg spænder fra Eric Clapton og Dire Straits til Bamses Venner og Otto Brandenburg samt mange andre.Der er noget for enhver smag, det garanterer vi. Hvad med en fællessang til Alle sømænd er glade for piger. Eller oplev alle drengene synge falset til Vimmersvej og pigerne klappe taktfast til Lay down Sally.

Blue Moon

offentlige arrangementer...
Blue Moon har pakket kufferterne. Med et professionelt program i bagagen underholder Blue Moon jeres gæster. Dinnér og dansemusik til den lyse morgen. Musik af Status Quo, Mark Knofler, Cliff Richard foruden Proccol Harum, Lars Lilholt og andre melodier fra de sidste 50 års populærmusik, vil få jeres gæster op på bænkene. Hele salen jubler til Himmelhunden, vild dans til Great balls of fire, eller hvad med en følsom kinddans til A whiter shade of pale for så at slutte aftenen af med Den allersidste dans.

repertoire...
Blue Moon spiller et bredt repertoire af pop, rock, country, soul, disco, swing happyjazz samt temaer fra musicals og film fra de seneste 50 års populærmusik.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Blue Moon - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send