Bodil Jørgensen Foredrag

Fænomenal Skuespillerinde

Oplev et fabelagtigt foredrag omkring Bodil Jørgensens fænomenale karriere og hendes private liv. I et muntert og varmt foredrag fortæller hun både om kærlighed, ulykker og højdepunkter.

Folkekære Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen SkuespillerindeDen danske skuespillerinde Bodil Jørgensen, har været kendt på TV i adskillige år. Det er en flot præstation når man har været med i ca. 37 film, 15 TV-serier og 3 revyer. Foruden dette har Bodil Jørgensen også modtaget samtlige priser og legater, heraf flere Robert priser og Hæderslegater.

Bodil Jørgensen startede med at læse engelsk litteratur på Aarhus Universitet, og her begyndte hun også at tage uddannelsen som skuespiller. Hun afsluttede som skuespiller ved Statens Teaterskole i 1990. Bodil Jørgensen har været ved flere teatre, heraf Jomfru Ane Teatret, Betty Nansen Teatret, Folketeatret og Det Kongelige Teatre.

Bodil Jørgensen har en evne til at røre danskerne på en speciel måde, voksne såvel som børn. Nogle af hendes tidligere film er bl.a. Nonnebørn, Klinkevals og Idioterne. Så er der også nogle af de lidt nyere film som f.eks. Hvidsten Gruppen, Far til Fire - Onkel Sofus vender tilbage, Mænd og Høns og Aldrig mere i morgen. Dette er blot en række af de film som Bodil har været med i, og her har hun rørt både store og små.

Bodil Jørgensen blev mor i en sen alder, da hun var 35 år fik hun sit første barn, Johannes, som hun havde fået med sin første mand, Henrik Sartou. Da Henrik døde fik Bodil en ny mand, Morten Søborg, de har fået to børn sammen, Østen da hun var 40 år, og Rigmor da hun var 47 år. Det sker ofte at folk tror at Bodil Jørgensen er mormor til hendes egne børn, men for Bodil er børnene et nyt batteri som holder hende ung.

Bodil Jørgensen er også med i tv-succesen "Badehotellet", hvor hun blandt andet spiller sammen med Jens Jacob Tychsen, som spiller Edward Weyse.

Foredrag med Bodil Jørgensen

Foredrag med Bodil Jørgensen via Lykke MusicVi har set Bodil i mange roller, både hvor hun er helt alvorlig, men også hvor hun er ekstrem sjov. Ved et foredrag med Bodil Jørgensen kommer publikum til at se alle hendes sider igennem en spændende fortælling som er fyldt med humor og varme.

Bodil Jørgensen fortæller både om sit private liv, samt hendes fantastiske karriere. Hun fortæller om kærlighed og sorg, hvordan det er at blive mor i en sen alder, den forfærdelige ulykke under en filmoptagelse og højdepunkter gennem hendes karriere.

Det kan også være at Bodil giver en smagsprøve med sange fra hendes repertoire.

Fænomenal karriere

Robert Prisen filmprisIgennem Bodil Jørgensens karriere har hun fået samtlige priser og legater.

Poul Reumerts Rejselegat, 1998.

Robert for bedste kvindelige hovedrolle, Idioterne, 1999.

Bodil for bedste kvindelige hovedrolle, Idioterne, 1999.

Robertnomineret for bedste kvindelige birolle, Klinkevals, 2000.

Robertnomineret for bedste kvindelige hovedrolle, Fruen på Hamre, 2001.

Bodil Ipsens Hæderslegat, 2004.

Johannes Paulsens Hæderslegat, 2005.

Oehlenschägers Hæderslegat, 2006.

Lauritzen Prisen fra JL Fonden, 2007.

Zeuldners og Bonnesens Legat, 2010.

Liva Weels Hæderslegat, 2010.

Robert for bedste kvindelige birolle, Smukke mennesker, 2011.

Teaterpokalen, 2011.

Robert for bedste kvindelige hovedrolle, Hvidsten Gruppen, 2013.

Årets Dirch for medvirken i Tam Tam revyen, 2014.

Robert for bedste kvindelige hovedrolle, All Inclusive, 2015.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Bodil Jørgensen Foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Bodil Jørgensen

Klik på foto og download

Pressefoto af Bodil Jørgensen