Bramsen Amstrup & Svarre

Klovnetrio i jakkesæt

Ring til Lykke Music og få et godt tibud på Bramsen Amstrup & Svarre

komik på højt plan

 

Bramsen og SvarrerKomikerparret Bramsen Amstrup og Svarre har gennem mange år begejstret publikum i alle aldre. Siden begyndelsen i 1998 har de to entertainere haft over 1000 optrædener lige fra små teatre til store festivaler. Nu triller parret ud på sin første landsdækkende turné nogensinde med det allerbedste fra disse år samlet i showet »Klovnetrio i jakkesæt«. I Bramsen Amstrup og Svarre er bl.a. trommeslageren fra De Nattergale og Østjysk Musikforsyning, Henning Amstrup.

Musik og komik show

Som en klovnetrio i jakkesæt udfolder Bramsen Amstrup og Svarre sig i en ustyrlig morsom kamp mellem en lettere opblæst frontfigur og en noget ukoncentreret kontrabassist. Alt i mens den uanselige trommeslager ganske uforvarende får sig placeret midt i konfliktens brændpunkt. Med noget besvær får trioen bevæget sig igennem repertoiret af skæve og komiske sange samtidig med, at bryderierne tager til, og der går mere og mere kuk i den. Bramsen Amstrup og Svarre's skæve og nytænkende mix af musik og komik bygger på klassiske dyder indenfor komikken, pakket ind i en mere nutidig stil. Med udpræget komisk sans og musikalitet sætter parret det hele sammen til et originalt show, der kun sjældent er set så morsomt på vore breddegrader.

Som den ledende figur i showet har den lange Jan Svarrer - med jazzguitar og frustrerede irettesættelser - sit mas med at styre showets gang. Bag ham og trommerne sidder spirvippen Henning Amstrup lettere forvirret og uforstående. Ved siden af og i den tunge ende af showet truer den store og søvnige Ole Bramsen konstant med at spolere showet med sin kontrabas og højst useriøse indfald.

Når lysene slukkes vil du grine endnu...!

Det er rablende skørt, gennemmusikalsk og hæmningsløst festligt, folkeligt og fornøjeligt. Det er en kunstnerisk toppræstation med en fænomenal timing og et fabelagtigt sammenspil, og den enkle sandhed er, at man vrider sig af latterSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Bramsen Amstrup & Svarre - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send