Brother & Sister

Gigi og Sonny

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud

Brother and sister

De danske søskende Gigi og Sonny er ikke et TV , radio & medie-skabt produkt, de er professionelle uddannede performere og de arbejder hele tiden i den professionelle showbusiness, de er stolte over at have performet i dansk og international showbusiness i hele deres unge liv.

Gigi er 23 år og Sonny 19 år. De er Sangere, Musikere, Skuespillere, Dansere, Sportsatleter og de skriver / producerer en del af deres egne sange. Gigi og Sonny er danskere med stort Dannebrogsflag og de har arbejdet målrettet og kreativt med deres artisteri i alle årene. De har også vundet Verdensmesterkaber hjem til Danmark. De deltager i Professionelle dansekonkurrencer rundt om i verden, hvor de repræsenterer Danmark med stor stolthed. Den 11 Juni 2005, repræsenterede de Danmark ved de Professionelle Verdensmesterskaber i Latinamerikanske Danse i Cannes/Sydfrankrig

I 2005 var der release på Albummet " SONNY vs. GIGI " med 12 nye fede pop-sange. Vi har hooket op med DK`s mest succesrige producerteam Cutfather & Joe ( 8 stk. nr. 1 hits på den engelske hitliste, og de har bla. også arbejdet sammen med: Ace of Bace, Santana, Blue, Westlife, Kylie, Peter Andre, Jamelia, Brandy, Christina Millian og Christina Aquilera ) Cutfather & Joe fungerer som Executive Producere på hele albummet, men har også skrevet og produceret en del af vores sange. Cover og Booklet til Albummet, - er designet af Tobias Rosenberg fra Propaganda McCann ( temaet er wrestling, der er 20 sider med tekster og mange billeder ) Tobias har tidligere vundet 3 Danish Music Awards for bedste CD-cover.

 Deres scene - performans består af kombinationen Sang, Musik, Dans  og - skuespil. De live - optræder meget i Danmark og i store dele af udlandet.

I sportens verden er Gigi og Sonny sammen 28 X Danske mestre, 4 X Nordiske mestre, - og Verdensmestre i Sportsdans.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Brother & Sister - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send