Cantus tyrolermusik bierstuben tyrolerfest tyrolerorkester cantus Oktoberfest Cantus tyrolermusik bierstuben tyrolerfest tyrolerorkester cantus Oktoberfest

Cantus Tyrolermusik

Tyrolermusik i Bierstuben

Pris booking af tyrolermusik og underholdning med Cantus Tyrolermusik kr. 40.000,- + transport 3x60 min.

Her er booking af underholdning og tyrolermusik med Cantus Tyrolerne til Oktoberfest og bierstuben

Cantus TyrolerneMusik til oktoberfesten, temafesten, ølfesten, firmafesten eller måske blot en glad aften.

CANTUS TYROLERNE har eksisteret ”on and off” gennem snart 35 år men i de seneste 10 år har vi målrettet gået imod at blive det ultimative tilbud på et rkester, der både imødekommer forventningerne om et rigtigt tyrolerorkester og samtidig er i stand til at aktivere publikum med masser af fællessange o. lign.

For at indfri disse forventninger har vi samlet et unikt hold af glade musikere med masser af erfaring, musikalitet og et ”aldersspænd” fra 23 til 65 år. Det høje musikalske stade er nået med nyarrangeret musik til den specielle besætning og talrige dage i øvelokalet i løbet af de seneste år.

CANTUS TYROLERNE spænder vidt også rent musikalsk set, fra Oberkrainer musik over musik fra München og Bayern til Himmelhunden og John Mogensen. Orkestret har ry for at være i stand til at skabe liv og festlig stemning i ethvert publikum, uanset om gæsterne på forhånd er indstillet på at more/overgive sig til tyrolermusik.

Faktisk er det aldrig sket, at musikerne har givet op og ikke fået gæsterne til at stå op på bænkene for at synge fællessang samt danse kædedans – og det uanset om 80% af gæsterne var mænd eller gennemsnitsalderen var under 30 år !

Johnny Reimar

En stor del af orkestrets repertoire er original musik fra Østrig og Sydtyskland. Desuden spiller og synger orkestret potpourrier med fællessange, der er med til at skabe den rette feststemning hos publikum.

Cantus Tyrolerne kan også engageres sammen med Johnny Reimar (klik her) som solist.

Cantus Tyrolerne

Se her Cantus Tyrolerne til DGI Landsstævne 2009:

 

 

Se her Cantus med dansepiger til oktoberfest:

 

 

 

 

 

 

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Cantus Tyrolermusik - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send