Carsten Mørch jægersoldat sammen med BS Christiansen Carsten Mørch jægersoldat sammen med BS Christiansen

Carsten Mørch

Jægersoldat og personlig udvikling

Pris Carsten Mørch kr. 15.000/17.500 + transport

Carsten Mørch foredragsholder coach tidl. jægersoldatVed du, hvordan man dræber en giftslange med de bare næver og spiser den?
Eller, hvordan man leder en 40-mands patrulje af elitesoldater ind bag fjendtlige linjer, for at sprænge et raketanlæg i luften?

Carsten Mørch ved det. Som løjtnant i Jægerkorpset blev han udvalgt til den vestlige verdens skrappeste militæruddannelse - Ranger School i USA.

Tre månederws kamp for overlevelse gennem sumpe, i bjerge og jungle. Mange gav op for de umennesklige strabadser, andre blev sendt hjem.
Carsten Mørch gennemførte som nr. 1 og fik speciel udmærkelse som "Distinguished Honor Graduate". Oplev en medrivende personlig historie, principper og idealer, som verdens stærkeste militærmagt bygger på. Et anderledes foredrag, der brænder sig på nethinden lige som hans kollega BS Christiansen.
I dag er Carsten Mørchs varemærke personlig udvikling. Hans egen historie er fyldt med op og nedture, med drama, foranderlighed og skæbnetunge beslutninger, der i sig selv kan illustrere det potentiale for udvikling, som ethvert menneske rummer.
Mennesker har forskellige egenskaber, men uanede muligheder og træffer i sidste instans sine egne beslutninger. Man er kun sin egen begrænsning, hvorfor al udvikling vil være evnen til at beslutte. Det er derfor af afgørende betydning, at man udnytter sine stærke og svage sider for at søge optimal målopnåelse og selvrealisering.
Invester en aften i en "saltvandsindsprøjtning" i, hvordan man kender sine inderste og yderste grænser og udnytter egne psykiske og emotionelle ressourcer som led i en personlig udviklingsform.

Carsten Mørch jægersoldat sammen med BS ChristiansenIndhold:
Overblik i stressede situationer
Kendskab til egne indre/ydre grænser
Delegering
Samarbejde
Motivation og "Afkobling"
Egne stærke og svage sider
Vejen til succes (succeskriterier)
Åbenhed og ærlighed
"Lyskurven" (psykoligisk risikomodel)
Egen lederstil og adfærdsmodel for udvikling, som ethvert menneske rummer.
Mennesker har forskellige egenskaber, men uanede muligheder og træffer i sidste indstans sine egne beslutninger. Man er kun sin egen begrænsning, hvorfor al udvikling vil være evenen til at beslutte. Det er derfor af afgørende betydning, at man udnytter sine stærke og svage sider for at søge optimal målopnåelse og selvrealisering.
Inverster en aften i en "saltvandsindsprøjtning" i, hvordan man kender sine inderste og yderste grænser og udnytter egne psykiske og emotionelle ressourcer som led i en personlig udviklingsform.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Carsten Mørch - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send