Christine Feldthaus Kender du typen?

Kender du Christine Feldthaus typen?

Ring til Lykke Music & Events for en pris på Christine Feldthaus Kender du typen?

Christine Feldthaus Kender du typen?

Booking af foredrag med Christine Feldhaus

Christine Feldthaus kommer fra det Sønderjyske, hvor hun er opvokset. Her tog Christine Feldthaus også sin uddannelse som lægesekretær. I 1985 rejste Christine Feldthaus fra Sønderjylland til kongens København. Hun er om nogen autodidakt i kommunikation. Christine Feldthaus har med knofedt og ”learning by doing” opnået mere end 20 erfaring fra landets førende reklamebureauer. 

Christine Feldthaus har over en årrække arbejdet for mange forskellige annoncører. Hun har derved fået et uvurderligt indblik i og forståelse for, hvad der interesserer os danskere og hvorledes man kommunikerer med de forskellige målgrupper. Christine Feldthaus slog rigtig sin popularitet fast i ”Kender Du Typen” på TV. Christine Feldthaus har været med i 70 udsendelser af ”Kender Du Typen”. Christine Feldthaus er livsstilseksperten der gætter kendte danskere. Efterfølgende har hun medvirket i en lang række Tv-programmer.

Nu tager Christine Feldthaus Danmark rundt, og giver en rigtig en livsstilskylle i form af et bidende og inspirerende foredrag til landets virksomheder og foreninger.

 

 

 

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Christine Feldthaus Kender du typen? - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send