Claus Pilgaards orkester

Claus Pilgaards Orkester

Himmelsk velklang hos Claus Pilgaard

Pris Claus Pilgaards orkester kr. 30.000/50.000 5x50 min.

Claus Pilgaards Orkester 

Claus Pilgaards OrkesterHar eksisteret i 20 år med skiftende besætning. Det fik sidste år navnet: "Musikmagister Pilgaards orkester, etabl. 1999". Med postulater som "rejsende i levende musik", "synkoper og akkuratesse", "punktlighed og pli´", "håndklaver og charme" og "himmelsk velklang" fremstår orkestret som et band der sætter sande musiker dyder højt. Med andre ord ligner Musikmagister Pilgaards Orkester et dansk orkester fra 40´erne hvis fornemste opgave er, at publikum skal ha´ det de har betalt for. Orkestret møder til tiden, uniformen er nystrøget, kongemærket er nypudset og orkestret er selvfølgelig De´s med adlen, udlændinge, tysken og andre kongelige! Ikke desto mindre er det hele krydret med lidt for korte bukser, lidt kikset frisure og briller som tiden for længst er løbet fra! Denne besynderlige flok musikere at se til, får folks læber til at smile helt op til ørene og publikum har utrolig svært ved ikke hele tiden at stå og pege, grine, danse og more sig! Inden Musikmagister Pilgaards Orkester har spillet en tone fører de 2-0! Når orkestret så spiller den himmelske middagsmusik og topmoderne dansemusik går publikum helt i koma - ifølge magisteren selv er dette afprøvet med helt op til 3200 gæster!

Orkestret Medlemmer:

  • Jesper Berg, Janitshar, swingende studie musiker - med udpræget humoristisk sans!

  • Mikkel Riber: Bassist, Yngstemand, søn af domorganisten i Århus. Studerer på 5. år på Rymekons i København - med udpræget humoristisk sans.

  • Karsten Drejer: Guitarist og sanger, fra kons. i Århus, komponist med sans for den gyldne lyd.

  • Mads Hansen: Saxophonist, kons. i Århus/København. På finansloven som jazzkomponist. Har netop færdigindspillet sin 2. CD i eget navn!

  • Claus Pilgaard: Kapelmester, musikmagister & pianist.

 

Se også:

 

Claus Pilgaard

 

Klaus Wunderhits

 


Gæsterne udtaler om Claus Pilgaards orkester:

Applaus, applaus - jeg synes lige, jeg vil sige tak for fantastisk musik, både under middagen og til dansen. Vi har aldrig haft det bedre.
Marianne Dræby - Novia Copenhagen

-vi vil lade min kusines rammende udtalelse stå for sig selv: "Hvis jeg nogen sinde skal giftes, serverer jeg bare gryderet og får Musikmagister Pilgaard´s Orkester til at spille, for så vil ingen alligevel huske, hvad vi fik at spise!"
Fru Engholm - på postkort fra bryllupsrejsen til Berlin

Tusinde tak til Jesper, Mikkel, Karsten, Mads og ikke mindst magisteren selv. ! (dit indslag gjorde også forskellen her ) Flot gået som vi siger!.
Jørgen Andsbjerg - Dias Danmark

- "har altid til fulde opfyldt vore kunders forventninger. Lever altid 100% op til vores krav og ønsker!" - "meget fin fornemmelse for publikum, charmerende, professionelt, og altid veloplagt." "Et orkester som formår at nå langt ud over scenekanten" - "i en klasse for sig!" 
Lise Poulsen, projektleder - Kongrescentret


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Claus Pilgaards Orkester - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send