Collage

Collage danseorkester musikalsk succes

Pris Collage kr. 15.000/28.000 1-6x50min. 3-4 pers.

Collage Danseorkester til enhver fest

CollageCollage er "et af Danmarks bedste danseorkestre gennem 31 år" og det er ikke uden grund. Orkesteret, der hører hjemme i Viborg, leverer både topprofessionel underholdning og skræddersyer repertoiret til enhver lejlighed.

Bryllup, reception, firmafest, fødselsdage, jubilæum, sølvbryllup eller byfest. Collage spiller til alle former festligheder. Collage kæler og kræser for detaljen. Lyd, lys og repertoire går op i en højere enhed. Alt er indøvet til perfektion.

En af de ting der særligt kendetegner Collage, er de mange genrer, som orkesteret behersker.  Country, pop, disco, dansktop, rock eller oprette. Collage kan det hele. Tør det hele. Og leverer det hele. Collage er kendt for at kunne spille de smukke, stille numre under spisningen. Og fyre op under et selskab,  når der skal danse. Med Collage kommer selv de mest stivbenede på dansegulvet. For Collage spiller dansemusik, der med sikkerhed rammer enhver smag.

Med 31 års erfaring i branchen har Collage flere hundrede perfekt indøvede numre at byde på. Musikalsk leverer Collage alt fra Mills Brothers, Grease, Elvis, Beatles og Dire Strits til Shania Twain, Tina Turner, Gary Moor og Deep Purple. Four Jacks, John Mogensen, Bamse og Lars Lilholt, Poul Krebs, Kim Larsen, Erann DD, Big Fat Snake, Thomas Helmig, Sanne, Zididada, og Grand Prix er Collage også leveringsdygtige i.

En af de ting der særligt kendetegner Collage, er de mange genrer, som orkesteret behersker. Country, pop, disco, dansktop, rock eller operette. Collage kan det hele. Tør det hele. Og leverer det hele. Collage er kendt for at kunne spille de smukke, stille numre under spisningen og fyre op under et selskab,  når der skal danses. Med Collage kommer selv de mest stivbenede på dansegulvet. Man kan kort sagt nyde såvel de gamle som de nye klassikere sammen med Collage, der altid står klar til at give festen et musikalsk løft.

Collage er kendt for kvalitet og alsidighed og hører til blandt eliten af Danmarks danseorkestre.
Derfor er Collage altid  - en sikker musikalsk succes.

collage-danseorkester-booking

Referencer
Med over 31 år i branchen har Collage mødt tusindvis af glade festgæster gennem tiden. Referencelisten er uendelig. Collage har spillet for amtsrådsmedlemmer, malermestre, bankansatte og brudepar. Collage har underholdt ansatte i: Politiet, Finansforbundet, British Airways, Dansk Bryggeri, Danish Crown, B.K.I. Kaffe, De Bergske Blade, DGI og mange mange flere.

Collage har spillet overalt i Danmark - I Haller, Kongres- og kursuscentre, Hoteller, Restauranter, Kro´er, Forsamlingshuse og Selskabslokaler. Fra Hotel Skagen i nord- til Hotel Tønderhus i syd Fra Hotel D´Angleterre i øst- til Hotel Fjordgården i vest

Specielle opgaver kan nævnes: Åbning af hotel i Østtyskland, Flyvebåd i kbh., Flyhangar, Ridestævne i Bernstoffparken, Kbh., Svimmingpoolparty etc. etc.

Grundstammen i Collage består af tre professionelle musikere:

Collage danseorkester til firma- og privatfester sølvbryllup og meget mereBenny Ruhe - født 195l. Trommer, guitar, sang.

Arveligt belastet af sin opvækst i Herning. Trommeslager som sin far, balmusiker
som begge forældre. Første orkester som 14-årig. Debut "skolefest 7 timer for 14 kr.". Sideløbende med musikken, en stribe borgerlige jobs og uddannelser - tæppevæver, bil-svejser ved Volvo, Sverige, chauffør, drifttelmisk-assistent og sidst i 12 år, musikinstrumentsælger.
Fra 1978 - 80, musiker på fuld tid, turneer i Danmark samt norske fjeldhoteller og natklubber, inden han i 1984 besluttede sig for at blive kapelmester og finde sammen med en musiker med rockerfaring. Det bragte ham sammen med .....

Claus Hansen -født 1957. Keyboards, guitar, harmonika, sang.

Dialekten afslører hans musikalske opvækst i Århus, hvor han siden 13-års alderen spillede rock-guitar. Musikalsk nærkontakt med snart sagt hvert eneste rockband i Århus, hvilket gik hårdt ud over hans fremmøde på universitetets musikvidenskabelige studium.
Spillede også sax, klarinet og mandolin, men skiftede til keyboards, da hjembyen led af guitarist-overbefolkning. Keyboardet førte ham over i genren som solo-organist - og videre til Benny og COLLAGE i 1984 - et fælles projekt om kvalitets-underholdning.

Martin Stig Nielsen –- Vokal, guitar(er), bas og harpe

Trioen bliver ofte udvidet til kvartet med den dygtige, energiske og charmerende sangerinde

Elise Dollerup - født 28. maj 1968. Sang og percussion

Elise har siden hun lærte at gå, danset og sunget af livets lyst, og allerede i 3. klasse sin første solistiske optræden med sangen "Puff - the Magic Dragon". Solooptræden i korkoncerter og- shows blev til hovedroller i musicals og som 14-årig startede Elise på leadsang i sit eget pop/rock-orkester "Niveau". Efter et års pause (på highschool i Californien) vendte Elise stærk tilbage til den danske pop/rockscene. Sideløbende have Elise i sine teenageår anden sangaktivitet i div. reklamelydstudier og med div. Musicals/fest og -sommerspil, bl.a. Westside Story og Guys and Dolls. Et år løb hun også af med sejren til Se og Hør's Melodi Grand Prix.
Op gennem 90'erne fungerede Elise både som korpige og som solist  i forskellige både på amatør og professionelt plan i forskellige sammenhænge i orkestre som "Jan og Hansens", "Across", "Skin Trade", "Oddergrisene" samt danseorkestret "After Eight". Hun har ligeledes været med diverse musicals og shows. Endelig i 2002 fik Elise kontakt til orkestret "Collage", hvormed trioen med denne udvidelse blev kvartet.


Det siger kunderne om Collage:

Hej Karen. 

Vi havde en rigtig god dag, hvor alt var, som vi ønskede – også musikken.

Collage var perfekt, både til maden og dansen bag efter, hvor de godt kunne få folk på dansegulvet.

Vi vil heller ikke glemme at sige, at vi også var rigtig godt tilfreds med jeres forarbejde med at finde musikken, så 2 x :-)

Mange hilsener Inge Lone og Sti Herman


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Collage - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Collage

Klik på foto og download

Pressefoto af Collage