Dario Campeotto booking solist sanger

Dario Campeotto

Sangen har vinger

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af Dario Campeotto sanger solist

 

Dario Campeotto booking solist sangerBooking af Dario Campeotto sanger og solist

Dario er født i 1939 på Frederiksberg af italienske forældre, Emma og Ernesto Campeotto. Ernesto flyttede til Danmark i 1928 og fungerede som teknisk direktør for Fiat Danmark. Dario bor fortsat på Frederiksberg, men boede i tidsrummet 1967 - 1973 i Torino i Italien, hvor han drev en dansk kunstforretning. Han har været gift med Ghita Nørby og sammen har de sønnen Giacomo. I dag er han gift med Gertrud og sammen har de børnene Claudia og Filippo.

Dario har siden 1960, hvor han sang i det kongelige operakor, haft mange roller både på teater og film. Af de ca. 16 spillefilm han har medvirket i, er følgende tre nok de mest kendte; "Min kones ferie", "Flagermusen" og "Han, Hun, Dirch og Dario". Han har haft mange teaterroller på diverse store scener i Danmark, men Amagerscenen er han nok mest kendt for. Her har han bl.a. medvirket i musicals som "Kys hinanden", "Sommer i Tyrol" og "Piger til søs".

Der ud over har han medvirket i utallige revyer, Holstebrorevyen, Sønderborg Sommerevy, Ålborg Vinterrevy, Kerteminderevyen for bare at nævne nogle. I 1995-96 spillede han Kaptajn Von Trap i musicalen "Sound og music" 145 gange, dels på Amagerscenen samt på landsturneen.

Dario Campeotto booking solist sanger

Dario Campeotto er still going strong og har sendt en cd på gaden hvor han får hjælp af Signe Svendsen fra Rollo & King og Katja Kean fra Langt fra Las Vegas.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Dario Campeotto - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send