Dud Muurmand danseshow

Orientalsk Show & Teater

Pris Dud Muurmand, sigøjnerdans fra kr. 2.000,- 1x15min.

Dud danseshow 

Et flot danseshow med gang i.

Med sit sprudlende humør, et godt tag på publikum og teknisk finesse, er et danseshow med Dud altid en flot og professionel oplevelse.

Mulighederne er mange, hvis festen har et tema eller arrangementet kræver lidt ekstra krydderi " Dud har flere års erfaring i både store og små sceneshows.

Dud Muurmand kan i solodans præsterer både sigøjnerdans med fejende skørter og stor drama!  Men også en meget stemningsfuld men ikke mindre festlig orientalsk dans - lidt anderledes her fremført i de originale kostumesnit .. nemlig fuldt tildækket.

Dud danseshow

Dud Muurmand arbejder udover som danser og koreograf også professionelt med danseteater. Dud har selv produceret flere danseforestillinger til opførelse både her og i udlandet, blandt andet med hendes egen dansetrup "Gypsy Mystique Dancers". I truppens arbejdes også med sigøjnerdans, men ligeledes med Tribal dans (ny moderne fusion af afro/orientalsk/sigøjner) samt Newage-performance-dans. Truppen består altid af Dud samt 3-4 professionelle danser.

Repertoire:
Dud Muurmand/solo: Sigøjnerdans + orientalsk dans/folklore
Gypsy Mystique Dancers/gruppe: Sigøjnerdans +Tribal dans + Newageperformance

Dud DanseshowSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Dud Muurmand danseshow - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send