Eddie Skoller

Hugo er med Eddie Skoller

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på musik og underholdning med Eddie Skoller

 

Eddie Skoller er indbregrebet af internationalt entertainment.

eddie-skoller-solist-entertainerEthvert godt nummer starter med, at en mand kommer ind og er vanvittig morsom! Denne entré er liv eller død for enhver entertainer.

Det er i disse sekunder at publikum skal fanges. Jeg lavede det første job til Eddie Skoller i 1978 på Herning Gymnasium - altså for 41 år siden her i 2019. Lige fra denne første optræden, har jeg været fascineret af hans entré. Tilsyneladende lidt genert, nærmest undskyldende kravler Eddie Skoller op på taburetten, vakler lidt i sædet, slår et par strenge an. Vi kan ikke lade være med at fatte sympati for denne ensomme mand på den store tomme scene, der har påtaget sig det tunge ansvar at tage den næste time af vores liv. Men lur ham, Eddie Skoller ved, hvad han gør!

Eddie Skoller er altid den totalt professionelle kunstner som ved præcis, hvordan han skal få krammet på os! Få forbereder sig så grundigt på et show som Eddie Skoller.

Eddie Skollers sprogøre er unikt, og hans evne til at tegne et let genkendeligt billede af en situation, er formidabel. Eddie Skoller kan levere et rammende show på både dansk eller engelsk. Og skulle det være, kan han vel også på Serbokroatisk!

Foredrag med Eddie Skoller:

I 2016 debuterede Eddie Skoller også som forfatter med bogen: "Det er næsten som at ha’ været der selv".

Eddie Skoller giver her et meget personligt indblik i sin nu 50 årige karrierer. Eddie beskriver sit liv i medierne, showbiz og meget om musikken, der gjorde ham internationalt kendt. Han kommer også ind på sine familiere forhold, børn, kærlighed og humor. Der er også mange sjove historier med Eddies kollegaer, som Dirch Passer, Elanie Page, Cliff Richard, Tommy Kenter og især  den gode Victor Borge, som Eddie Skoller ofte bliver sammenlignet med. 

Eddie Skoller kan derfor nu også engageres som foredragsholder.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Eddie Skoller - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send