Elisabeth Gjerluff Nielsen

Musikalsk Foredrag

Oplev Elisabeth Gjerluff Nielsen i, hvad hun selv kalder for et musikforedrag. Et fantastisk foredrag med kærlighed og varme, som giver mulighed for eftertanke.

Elisabeth Gjerluff Nielsen

Mød Elisabeth Gjeluff Nielsen til et fantastisk musikforedragMed en lang karriere indenfor både radio/TV, sanger/sangskriver, musiker, komponist, tekstforfatter, producer, skribent og forfatter, så kan man roligt sige at Elisabeth Gjerluff Nielsen har haft fingrene i mange ting.

Elisabeth Gjerluff Nielsen startede sin musikkarriere i 1980 hvor hun var med i pop/rockgruppen Voxpop, derefter har det udviklet sig til fantastisk solokarriere hvor hun har udgivet en flot række af albums.

Elisabeth Gjerluff Nielsen kommer fra en familie fyldt med musik. Elisabeth er søster til Peter A.G. som er med i gruppen Gnags. 

Musik-foredrag

Elisabeth Gjerluff Nielsen booking af foredrag ved Lykke MusicEr det et foredrag? Eller er det en koncert? Det er et musikforedrag. Ved et musikforedrag med Elisabeth Gjerluff Nielsen, kommer publikum igennem en rejse sammen med Elisabeth og hendes egne sange. Her vil Elisabeth både synge, fortælle, læse op og kommenterer jagten på det lykkelige liv. Ingen af os har opskriften på det lykkelige liv, men de fleste af os har alligevel en tanke om hvad der er det lykkelige liv, bl.a. ved at reflektere på hvad der ikke gør os lykkelige.

I Elisabeth Gjerluff Nielsens musikforedrag vil der både være opfordring til eftertanke og kinddans, samtidig vil der være nye såvel som ældre kendte sange som hun vil spille.

Elisabeth vil også tale om tilværelses mange inspirerende nuancer og facetter i forholdet mellem mænd, kvinder, børn, omsorg, kærlighed, seksualitet, liv, død, sorg og glæde.

Et musikforedrag med Elisabeth Gjerluff Nielsen vil være inspirerende, musikalsk og ikke mindst fyldt med kærlighed og varme.

Disografi

Elisabeth Rettidig Ømhed album- Elisabeth, 1984.

- Lystens Ø, 1986.

- Sotto Voce, 1988.

- Serenader, 1991.

- Hun danser en morgen, 1993.

- Lær mig nattens stjerne, 1996.

- Elisabedst, 1997.

- Matiné, 2004.

- Søde løgne, 2005.

- Salto Mortale, 2009.

- Rettidig ømhed, 2017.

Børnemusik

- Hafldans ABC, 1995.

- Dr. Dingeling, 1999.

- Dingelings Dansemus, 2002.

- Elisabedst for børn, 2003.

- Mere Elisabedst for børn, 2008.

- Diverse Åh Abe udgivelser.

- Rosa i Rytmeskoven.

- Rosas Julebal.

- Ryst dit Sovedyr.

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Elisabeth Gjerluff Nielsen - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send